javoj13 píše:
Měl sem hrozně velký očekávání přes léto, bohužel to vypadá tak jak sme asi ani jeden z nás nechtěli. Na druhou stranu nás i prezident Rangers varoval ať to očekávání neberem tak moc jak to vypadá, že přestavba není u konce i když probíhá rychleji než u jinych týmů. A druhá věc " začínám mít obavy z trenéra, nevidim na něm žádný emoce, ani kroky k lepšímu a asistent taky stojí za houby. Je mi líto těch borců co k nám přišli a patří jim velkej dík .
Mít nějaká očekávání od této sezóny bylo naivní podle mě. Panarin a Trouba to sami nevytrhnou. Náš tým je nejmladší z celé NHL a to tu máme koule n noze v podobě Staala a spol.
Já od této sezóny očekával, že skončíme kolem 10. místa v konferenci a že se postupně rozehrají a budou vyvíjet svůj potenciál mladíci.
Co mě ale zatím neskutečně štve, je Quinn a to, jak těm mladým zatím nedává vůbec prostor, jakoby se snad snažil za každou cenu udělat play off s veterány, kteří na to ale ani zdaleka nebudou mít kvalitu. Úplně vytocenej jsem zejména z Anderssona ve 4. řadě.