Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Úspěšný únor končí porážkou ve Philadelphii. Kreider nedohrál

Úspěšný únor končí porážkou ve Philadelphii. Kreider nedohrál

Série výher na hřištích soupeřů je u konce. Rangers padli na kluzišti týmu, která má v lize nejlepší bilanci zápasů ve své aréně. Utkání zcela jistě poznamenalo zranění Chrise Kreidera, kterému zblokovaná střela v první třetině zlomila nohu. Rangers hráli pomalu, nepřesně. Domácí hodně a rychle napadali. Hart v domácí bráně byl výtečný. Odvetu uvidí MSG v pravé nedělní poledne východoamerického času.
Zápasové statistiky

Pavel Buchnevich se vrátil po dvouzápasové pauze a Filip Chytil hrál tak zpět ve středu třetího útoku a McKegg odpočíval na tribuně.

Domácí sice začali aktivněji, ale na konci třetí minuty prohrávali. Skvělou přihrávkou od vlastní branky uvolnil Panarina na polovině Fasta, který v nájezdu vypálil, Hart jeho střelu sice vyrazil, ale Jesper Fast puk bekhendem dorazil do branky.

Artemi Panarin zaznamenal svůj 88. bod, a tím si tak stanovil své nové bodové maximum v sezoně.

Další šance měla Chytilova řada, rychlá změna skóre ale nepřišla.

Flyers napadali rozehrávku hluboko v obranné třetině Rangers a celkem se jim to dařilo. Rangers se štěstím zatím dokázali puk dostat do bezpečí.

Ve dvanácté minutě zblokoval Kreider střelu Mayerse a odkulhal se na střídačku. Po chvilce pak odešel do kabiny.

Pět minut před koncem třetiny se pěkně přes obránce uvolnil Panarin, byl ale trochu rozhozen a Hart tak neměl s jeho střelou problém.

Flyers nakonec čtyři minuty před koncem vyrovnali. Smith zlomil za brankou hůl a nemohl tak bránit před brankou, kde Voráček uvolnil Couturiera, který šancí nepohrdnul.

Rangers si mohli vzít vedení zpět, ale Hart skvěle zasáhl proti Panarinově střele. Panarina zadovkou uvolnil Fast.

V posledních vteřinách ještě zatlačili Flyers, ale do kabin se šlo za stavu 1-1.


Na začátku druhé třetiny přišla zpráva, že Kreider utrpěl zlomeninu nohy a ze hry byl vyřazen.

Po půl minutě zazvonila tyčka Georgievovy branky. Následně pak musel zastavit pokus Keivna Hayese.

V páté minutě Hart zastavil střelu Panarina, a přestože nevěděl, kde má puk, nezazmatkoval a nedovolil Stromovi dorážet.

První přesilovku pro Rangers vybojoval Brett Howden, který ve snaze obskočit Mayerse skončil na jeho zádech a Mayers dostal dvě minuty za nedovolené bránění.

Dvě šance měli Rangers hned v úvodu přesilovky, ale to bylo bohužel vše.

V polovině zápasu se Fox rukou dotkl Voráčkovy hole a dostal dvě minuty za držení. Důvod vyloučení dost pobavil kouče Quinna.

Po necelé minutě pak Provorov podrazil Howndena, který v pádu Provorova zasáhl holí do hlavy. Vyloučeni byli oba, což kouče Rangers už opravdu vytočilo. Jak může hráč, který byl podražen a padá mít svou hůl pod kontrolou, aby nezasáhl někoho do hlavy?

Rangers přesilovku ubránili, ale přesně sedm minut před druhou přestávkou van Riemsdyk dorazil do branky Georgievem vyraženou střelu.

Za další dvě minuty to bylo 3-1. Z první prostřelil Georgieva Gireaux. Na začátku všeho byla ztrátu puku, když hráč Rangers zakládá útok návratem do své obranné třetiny. Nebylo to poprvé, co pod tlakem pak hráč o puk přijde.

Led byl najednou plný Flyers.

Howden byl u všech dosavadních vyloučení. Raffl Howdena zahákoval a Rangers se mohli před koncem třetiny pokusit o snížení.

Přesilovka byla otřesná.


Do třetí třetiny vstoupili Rangers aktivně. Fast však před Hartem nezpracoval puk a ze slibně vypadající akce nakonec nic nebylo.

Ve druhé minutě se Buchnevich pokoušel zdvihnout hůl domácího obránce, hůl minul, zasáhl hlavu a dostal dvě minuty.

A přesilovku nakonec využil naprosto nepokrytý Giroux.

Zbytečný faul a zbytečný Staal v oslabení.

Další hloupé oslabení připravil Rangers Adam Fox. Kevin Hayes Foxe dohrál u mantinelu, Fox na oplátku Hayese krosčekoval a byly z toho další dvě minuty.

Rangers se ubránili.

Domácí si hlídali náskok, hosté se nevzdávali. Do dvou dalších šancí se dostával Fast, ale Mayers jej dokázal přesně odzbrojit.

Naději dal Rangers Jakub Voráček, který byl v jedenácté minutě vyloučen za zdržování hry.

S koncem přesilovky trefil Panarin břevno, z následného protiútoku, do kterého již zasáhl z trestné lavice vracející se Voráček, pojistil vedení domácích Kevin Hayes. Čtvrtou asistenci v zápase si připsal Jakub Voráček.

Georgiev, přes pět obdržených branek, předváděl dobré zákroky. Čtyři minuty před koncem zastavil skvěle Van Riemsdyka.

Brett Howden ještě půlminuty před koncem upravil na konečných 5-2 pro Flyers.

Platnost uložené stránky vyprší: 28. 3. 2024 12:51:31