Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nezáživný zápas plný ztrát. Rangers darovali body Coloradu

Nezáživný zápas plný ztrát. Rangers darovali body Coloradu

Proti týmům ze západní konference měli Rangers skvostnou bilanci 8-1-0. Bohužel po včerejším energickém derby přišel zápas plný ztrát a nepřesností a nakonec i druhá porážka od týmu ze západu. Colorado tak vrátilo Rangers porážku 2-1 z prvního zápasu.
Zápasové statistiky

Celých pět minut uběhlo, než si mohli statistici zapsat první střelu na bránu v zápase. Proti Iginlovi zasahoval Antti Raanta. Do té doby byla hra oboustranně neurovnaná a místy nepřesná.

Glass si zápas okořenil bitkou s McLeodem. Spouštěčem byl Glassův hit, který se moc nepovedl, protože McLeod uhnul.

První střela Rangers přišla ve 12. minutě z hole Brassarda a šlo více o propagační pokus než vážné ohrožení brány.

Zuccarello se dostal na led s Lindbergem a Millerem a byly z toho dvě možnosti. Zuccarello nejprve krásně našel Lindberga, kterému nesedla střela z první a netrefil bránu. O chvíli později si role prohodili a nepříliš prudkou ránu pokryl Varlamov.

Až s koncem třetiny začala být hra zajímavější a přibylo pár střel. Gólu se však diváci nedočkali.

Na první šanci ve druhé třetině se nečekalo tak dlouho jako v první. A hned do dvou se dostal Keith Yandle. Varlamov v bráně hostí byl však připraven.

Excelentní zákrok si na druhé straně připsal také Antti Raanta, který vykopnutím pravého betonu obral o gól Tysona Berrieho. Obránce Colorada, který se dostal sám před domácího gólmana nemohl věřit svým očím.

Nash při obranné práci ztratil balanc nebo najel na rýhu a zasáhl bruslí do obličeje Johnsona. Ten odešel do kabin na šití.

Wagner byl nakonec prvním šťastlivcem, který si připsal gól. Rychlý přechod na dvě nahrávky od vlastní brány se povedl hostům a najetý Wagner prostřelil Raantu.

Hayes na útočné modré ztratil puk a akci dvou na jednoho na Raantu zakončil bohužel Duchene přesně. Hosté se tak dvě minuty před koncem třetiny ujali vedení o dva góly.

Rangers chyběl jednoduchý přechod do útočného pásma. Místo nahození hráči předváděli kličky na modré. Střelba ze střední a větší vzdálenosti taky zůstala v Brooklynu, stejně jako energie.

Doufalo se tak, že trochu života do žil Rangers nalije první přesilovka v zápase. V přesilovkách se začalo docela dařit a Rangers se dostali na 8. místo v lize ve využívání přesilovek. První minuta přesilovky, kterou přerušil konec třetiny, snížení nepřinesla.

Početní výhodu se využít nepodařilo a před Rangers tak bylo 19 minut, ve kterých bylo potřeba najít způsob, jak dostal puk za Varlamovova záda.

Bylo taky potřeba myslet na zadní vrátka, protože třetí gól by znamenal dost možná definitivní konec nadějí. Raanta vychytal MacKinnona a udržel domácí ve hře.

Téměř tři minuty se pokoušeli Rangers o zvrat s Raantou na lavičce. Na Varlamova se horko těžko dostala nějaká střela, přesto 50 vteřin před koncem Lindberg snížil.

Víc se bohužel nepodařilo. A ani bod by dneska nebyl zasloužený.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 11:22:26