Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nejvíce vstřelených gólů v zápase přineslo sedmou výhru v řadě

Nejvíce vstřelených gólů v zápase přineslo sedmou výhru v řadě

Očekával se těsný výsledek s málo góly. Byla z toho přestřelka. Rangers potvrdili skvělé nástupy do utkání. Zlepšili si statistiku výher, pokud do třetí třetiny nastupovali s vedením, na 10-0. Zuccarello přidal gól a další skvělé asistence, Lundqvist několik top zákroků. Skvělé představení přetavili domácí v sedmou výhru v řadě.
Zápasové statistiky

Začátek zápasu měli více puk v držení Rangers. A po pěti minutách tak přerušili Allenovu sérii bez obdržené branky. Brassard vyhrál buly v útočném pásmu, Nash posunul puk Zuccarellovi, který si sjel za bránu a zpoza brány přes brankoviště našel úplně přesně Brassarda, který měl celkem jednoduchou úlohu.

Henrik Lundqvist pak opět ukázal elitní zákrok. Původní střela neprošla až ke gólmanovi, který na ní reagoval. Steen tak měl zcela odkrytou bránu na střelu z otočky. Gólman Rangers se stihl po střele však natáhnout a příložníkem pul vytěsnil mimo bránu.

O necelé dvě a půl minuty to bylo o dva góly. Zuccarello si obhodil Bouwmeestera a ač hákovaný, dokázal zvýšit na 2-0. Asistencemi gól pokryl zbytek útoku.

Blues měli trochu tlak ve dvou střídáních, ale gól z toho nepadl. První třetina byla dále o Rangers. Ti také zasadili hostům další úder. Pět minut před koncem třetiny se po vyhraném buly na vlastní obranné modré do hry na jednu přihrávku zapojila celá pětice hráčů v modrém a tento rychlý a pěkný přechod do útoku zakončil gólem Kevin Hayes. Pátá střela na bránu, třetí gól a výměna brankářů.

Rangers přeci jen ještě kapitulovali. Po necelých dvou minutách Lundqvistovi vypadl puk, o němž si myslel, že ho má v náruči, a volný Jaškin snížil.

Blues mají silné druhé poloviny zápasů, ale pokoušeli se ještě v první třetině dát další gól. Lundqvist byl po zbytek třetiny velmi pozorný a další pokusy hostů vychytal.

St. Louis hned od začátku druhé třetiny potvrzovalo, že druhé a třetí třetiny hrají lépe než ty první. Blues byli o hodně více na puku a dlouhé minuty nepovolili Rangers ani střelu na bránu. Miller se po Yandelově nahrávce dostal sice ke střele, ale protože jí obránce vytečoval mimo bránu, tak se do statistik nepočítala.

Vzápětí Lundqvist ¬podruhé obral Steena o gól. Bleskově se přesunul k levé tyčce a lapil střelu, kterou Steen vyslal po odrazu od zadního mantinelu.

Scott Gomez pak trefil tyčku.

Tlak vyústil ve snížení. Stalberg přišel o puk na útočné modré, Tarasenko sebral puk, přejel útočnou modrou a vystřelil. Trefil přesně nad lapačku Hanrika Lundqvista.

Vedení o dva góly vrátil Rangers J. T. Miller. Jeho střela letěla mimo bránu, ale naštěstí trefila Lehteru a od jeho nohy se odrazila za záda Elliota.

*galerie titulek="vs Blues - 12. 11. 2015" zarovnani=vpravo obrazky=7290,7291,7292,7294*První přesilovku zápasu si zahráli Blues. Umožnili v ní domácím Rangers dostat se do dvou příležitostí, ale nakonec sami svou výhodu využili. Lundqvist nejprve opět vychytal Steena, ale na Brouwerovo zakončení, kdy zůstal hráč Blues sám na hranici brankoviště, už neměl nárok.

Závěr druhé třetiny byl opět ve znamení přesilovky St. Louis. Nebýt v bráně Henrika Lundqvista, nikdo by se asi nedivil, kdyby po druhé třetině vedli hosté.

Třetí třetinu tak začali Rangers v oslabení, které ubránili. Nash pak po návratu z trestné lavice zařídil přesilovku pro Rangers. V ní domácí hráči uzavřeli Blues v jejich obranném pásmu a Ryan McDonagh prostřelil od modré vše včetně Elliota. Využitá přesilovka vrátila Rangers opět dvě branky k dobru.

Druhou přesilovku Rangers nevyužili.

Závěr zápasu zkoušeli hosté bez gólmana, výsledkem byl jen Girardiho gól do prázdné brány. Šest gólů v zápase letos vstřelili Rangers poprvé.

Platnost uložené stránky vyprší: 28. 3. 2024 22:23:39