Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Trápení v koncovce pokračuje, Rangers opět vstřelili jediný gól

Trápení v koncovce pokračuje, Rangers opět vstřelili jediný gól

Jezdcům začíná ve východní konferenci přituhovat. Po porážce v Carolině podlehli v Minnesotě 1:2. Blueshirts se sice oproti předešlému utkání prezentovali zlepšenou hrou, ovšem mezi střelce se dokázal zapsat pouze Derek Stepan a to bylo na zisk bodů do tabulky východní konference příliš málo. Rangers si přitom podobná zaváhání nemohou příliš dovolit, neboť hrozí, že můžou brzy vypadnout z pozic zajišťujících play off.
Zápasové statistiky
Jezdci nezačali nijak skvěle, ale bylo to rozhodně lepší, než v posledním zápase proti Carolině. Dostali se i do několika náznaků šancí, slušně ubránili oslabení a zdá se, že mají maličko více ze hry než domácí. Ve 14. minutě se však Jezdcům vymstila zbytečné kombinace v okolí vlastní brány. John Moore místo aby poslal puk po mantinelu do bezpečí, přihrával z pár kroků Nashovi, kterému puk poskočil na čepeli a než jej zkrotil, vypíchl mu jej napadající hráč akorát na Nino Niederreitera. Mladý švýcarský útočník svou šanci zužitkoval a Wild se ocitl ve vedení.

Ve 24. minutě dokázali Rangers vyrovnat při přesilové hře. Bylo to cenné i proto, že v početní převaze se Blueshirts v posledních pár zápasech nevedlo. Přesný zásah si připsal Derek Stepan, přičemž asistenci si u jeho gólu připsal i další rodák z Minnesoty - Ryan McDonagh.

Jezdci ve druhé třetině zjednodušili o něco hru, což znamenalo větší ohrožení pro domácí branku. Ve 35. minutě byl dokonce blízko ke gólu McDonagh, ovšem nastřelil jej tyč. Wild také nebyli bez šancí, ovšem Cam Talbot podával jistý výkon.

Na začátku třetí třetiny však první útok s obranou Staal-Stralman připomněli poslední zápas s Carolinou a po sérii chyb pustili domácí do šance i k následným dorážkám. Výtečný Talbot chvíli odolával, ale nakonec nestačil na Pariseho dorážku. Inkasovaná branka ovšem nakopla Jezdce k lepšímu výkonu a následující minuty bylo před Darcy Kuemperem pořádně živo. Bez sedmi centimetrů dvou metrový gólman se však jen přiřadil na dlouhý seznam nepříliš známých brankářů, kteří se v letošní sezoně proti Rangers pořádně vytáhli.

Snaha Blueshirts o vyrovnání však s postupujícím časem začala čím dál více připomínat křeč. V posledních třech minutách ještě svitla Rangers naděje, když se jim naskytla možnost přesilové hry. Ta ovšem jen podtrhla ofenzivní trápení Jezdců.

Platnost uložené stránky vyprší: 18. 4. 2024 19:58:01