Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zajímavosti | New York Rangers | první Česko-Slovenský fanouškovský web

Zajímavosti

Zůstanou Rangers neporažení? Z historie venkovních zápasů NHL a stopa Rangers

Od zavedení Winter Classic patří New York Rangers k nejúspěšnějším týmům venkovních zápasů. Pod širým nebem sehráli tři „ligové“ zápasy a všechny vyhráli. Prodlouží sérii také 1. ledna 2018? Historie venkovních zápasů s kluby NHL je však podstatně starší a možná i překvapivější. Určitě hned její začátek.

Léto Matse Zuccarella? Životní lekci dostal v Tanzanii

Mats Zuccarello se v dresu newyorských Rangers proslavil svýma šikovnýma rukama, v loňském play-off se o něm pak hovořilo o spojitosti se zraněním hlavy, které mu shodnou náhod způsobil spoluhráč Ryan McDonagh. Ten střílel od modré a Zuccarella trefil přímo nad ucho. Své léto norský šikula strávil hlavně svým uzdravením, našel si však také čas na to, aby pomohl světu.

15 LET S VÁMI: Původně fanynka Habs i učitel. Kdo je v redakci webu?

Jsou to v podstatě takoví cvoci. Kdo? Redaktoři fanouškovských webů. Psaní o milovaných klubech věnují svůj volný čas a nemají za to ani korunu. Sousloví „milovaný klub“ je pro ně rozhodující. Chtějí ostatním přinášet informace a je jim jedno, že v případě týmů z NHL je jejich hobby často připraví o spánek. Bez takových nadšenců se pochopitelně neobejde ani web newyorkrangers.cz. Během jeho patnáctileté existence se v redakci vystřídalo mnoho lidí. Někdo vydrží chvíli, jiný smolí články o Jezdcích už celá léta. Aktuálně čítá redakce sedm členů. Rozhodli jsme se, že se vám, čtenářům, u příležitosti narozenin stránek trochu představíme.

Platnost uložené stránky vyprší: 19. 3. 2024 04:01:42