Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rangers oznámili soupisku pro turnaj v Traverse City. Poprvé jede i Brady Skjei

Rangers oznámili soupisku pro turnaj v Traverse City. Poprvé jede i Brady Skjei

Rangers odtajnili podobu soupisky pro každoroční turnaj takzvaných prospektů, který se hraje v Traverse city ve státě Michigan. Na akci, na které se představí celkem osm týmů, si mladíci Jezdců zahrají už podeváté za sebou. Vše začíná v pátek 11. září.
Soupiska Rangers čítá třiadvacet jmen. Nechybí na ní ani tři hráči, které si organizace vybrala na letošním draftu - Ryan Gropp, Sergey Zborovskiy a Brad Morrison. Turnaje se zúčastní také obránce Brady Skjei, volba v prvním kole draftu v roce 2012. V Traverse City si zahraje poprvé. Pět prospektů hájilo barvy Blueshirts v Traverse City i loni, například Brandon Halverson. Třináct borců se letos představilo také na Prospect Development Camp.

Rangers jsou jedním ze čtyř týmů, který bude hrát v Ted Lindsay Division. Vedle nich do ní budou patřit také Columbus Blue Jackets, Minnesota Wild a St. Louis Blues. Jezdci začnou turnaj v pátek soubojem s Minnesotou. O den později se střetnou se St. Louis. Proti Blue Jackets nastoupí v pondělí 14. září. V úterý pak budou mít na programu zápas o umístění proti některému z celků Gordie Howe Division, ve které budou Detroit Red Wings, Chicago Blackhawks, Carolina Hurricanes a Dallas Stars.

V předchozích osmi letech se Rangers zatím podařilo turnaj vyhrát jednou – v roce 2007. V minulosti si v Traverse City zahrála celá řada současných Jezdců. Nechyběli na něm Ryan McDonagh, Derek Stepan, Marc Staal, J.T. Miller nebo Kevin Hayes.


Soupiska Rangers pro turnaj v Traverse City:

G Brandon Halverson
G Jacob Smith


D Calle Andersson
D Ryan Graves
D Jerret Smith
D Petr Zámorský
D Sergey Zborovskiy
D Brady Skjei
D Turner Ottenbreit
D Ryan Mantha


RW Artem Artemov
RW Jayden Hart
RW Hayden Hodgson
RW Keegan Iverson
LW Zach Bratina
LW Anthony DiFruscia
LW Ryan Gropp
LW Brandon Lindberg
C Cameron Askew
C Adam Brooks
C Brad Morrison
C Mark Simpson
C Adam Tambellini

Platnost uložené stránky vyprší: 19. 4. 2024 00:50:10