Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mladíci Rangers padli v prvním zápase v Traverse City

Mladíci Rangers padli v prvním zápase v Traverse City

Včera hráli mladíci Rangers svůj první zápas na turnaji v Traverse City, který je určen mladým nadějím. Turnaje se letos zúčastňují kromě Jezdců i Detroit Red Wings, Buffalo Sabres, Carolina Hurricanes, Columbus Blue Jackets, Dallas Stars, Minnesota Wild a St. Louis Blues. Turnaj nezačali nejlépe, protože v prvním zápase podlehli týmu Dallasu.
Mladým Jezdcům se nepovedl vstup do zápasu, když prohrávali po brance Stránského, ale ještě v první třetině dokázali vývoj otočit na 2:1. Prosadili se Haggerty a Noreau. V druhé třetině navýšil náskok v přesilovce letos draftovaný Čech Richard Nejezchleb. Další událost, která se v druhé periodě stala, byla bitka Paxtona Lerouxe s Aaronem Haydonem a Leroux si vedl velmi dobře. Bohužel pro Jezdce se na začátku poslední třetiny prosadil Jason Dickinson a dvě minuty před koncem srovnal Brett Ritchie. Zápas šel do prodloužení, které rozsekl svou druhou brankou v zápase Brett Ritchie.

Zápas sledovala Leslie Treffová, která pozorně sleduje prospekty ze systému Rangers. Mezi její poznámky patřila například ta, ve které psala, že se jí líbí styl, jakým hraje Petr Zámorský. Taktéž pochválila Anthonyho Duclaira, který – podle ní – měl největší potenciál, co se týká hráčů Rangers, kteří byli včera na ledě. „Pokaždé, když se Halverson dotkne puku, je to dobrodružství, Hned by z toho mohla být šance Dallasu, ale jinak hraje skvělý zápas,“ psala na svém twitteru Treffová na adresu mladého brankáře. Ale nebylo to jen o chválení, na řadu přišla také kritika, a to na adresu Kevina Hayese. Podle ní bude muset ukázat ještě hodně, aby přesvědčil o tom, že má na NHL.

Další zápas odehrají mladíci v noci na zítřek proti Buffalu.

*galerie titulek="Galerie" zarovnani=dole obrazky=6229,6230,6231,6232,6233,6234*

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 09:44:02