Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Previews | New York Rangers | první Česko-Slovenský fanouškovský web

Previews

Game #42 preview: Coyotes @ Rangers

Po nářezu od Caroliny Hurricanes nás čeká návrat domů a doufejme, že odpočinkový zápas proti Arizoně Coyotes. Případná ztráta bodů by byla opravdu velká ostuda. Měli bychom je přejet, abychom si jednak spravili sebevědomí a náladu a také, abychom se vrátili na vítěznou vlnu. Hurricanes musí být rychle zapomenuto, čeká nás slabá Arizona a pak odveta s Los Angeles.

Game #41 preview: Rangers @ Hurricanes

Po neuvěřitelném vystoupení v domácím prostředí proti silným Toronto Maple Leafs nás čeká ještě těžší prověrka našich schopností. Carolina Hurricanes je obávaný soupeř a jejich 75 % úspěšnost je nejlepší v lize. Na jejich ledě v PNC Areně pro 18 680 diváků nás nečeká žádný oddych a i bod bude úspěch.

Game #40 preview: Maple Leafs @ Rangers

Vracíme se domů! Po pětizápasovém tripu převážně po západním pobřeží, ze kterého si vezeme 6 bodů, se vracíme na pouhý jeden zápas domů. Soupeřem v Madison Square Garden nám bude slavný tým Toronto Maple Leafs.

Game #39 preview: Rangers @ Flyers

Poslední zápas aktuálního road tripu odehrajeme v Pennsylvanii, v hale Wells Fargo Center pro 19 255 diváků, kde nás přivítá náš divizní rival Philadelphia Flyers. Z předchozích čtyř venkovních zápasů máme 4 body, což je velmi slušný výkon, ale bylo by dobré získat body i v tomto zápase.

Game #38 preview: Rangers @ Sharks

Čtvrtý zápas našeho road tripu nás zavede do San Jose, kde se utkáme s místními Sharks. Ze tří zápasů ze západního pobřeží, které jsme v minulých dnech odehráli, máme pouze 2 body, když jsme 2x podali velmi špatný výkon a zcela zaslouženě prohráli. Čeká nás zápas v SAP Center at San Jose pro 17 562 diváků.

Game #37 preview: Rangers @ Kings

Venkovní trip jsme zahájili vysokou porážkou v Las Vegas a pak naopak vyšším vítězstvím v Anaheimu. Třetí zápas z této série odehrajeme v Los Angeles s místními Kings, v Crypto.com Arena pro 18 230 diváků. Tentokrát se budeme muset obejít bez hlavního trenéra. Gerard Gallant je na covid listu.

Game #36 preview: Rangers @ Ducks

Po drtivé porážce, kterou jsme utrpěli v Las Vegas, se pokusíme napravit si reputaci a získat nějaké body na ledě druhého týmu Pacifické divize Anaheim Ducks v hale Honda Center s kapacitou 17 174 diváků. Nebude to snadné, náš soupeř měl delší čas na odpočinek, protože jejich poslední zápas proti Red Wings byl odložen.

Game #35 preview: Rangers @ Golden Knights

Možná trochu nečekaně jsme ze 4 předešlých zápasů s těžkými soupeři získali 6 bodů. Vyhráli jsme poslední 3 zápasy a svoji formu si můžeme změřit v dalším zápase s prvním týmem Pacifické divize Vegas Golden Knights v jejich T-Mobile Arena pro 17 367 diváků, kde i přes současnou situaci hlásili v posledních zápasech vyprodáno.

Game #34 preview: Oilers @ Rangers

Máme za sebou dva zápasy s držiteli Stanley Cupu, ve kterých jsme získali 4 body. V dalším zápase přivítáme doma Edmonton Oilers, kteří se aktuálně potýkají se slabšími výsledky, když prohráli 3 poslední zápasy. Ale to neznamená, že to neotočí proti nám.

Game #33 preview: Lightning @ Rangers

Z dvojzápasového tripu na Floridě si vezeme 2 body. Jen těsně jsme prohráli s Panthers a pak jsme po nájezdech zvítězili 4:3 nad obhájcem Stanley Cupu Tampou Bay Lighting. A náš poslední soupeř si s námi dá hned odvetu v naší domácí aréně.

Game #32 preview: Rangers @ Lightning

Po dlouhé pauze jsme prohráli na ledě Floridy 3:4, čímž jsme navázali na řadu nepříliš přesvědčivých výsledků. V dalším zápase budeme mít příležitost sérii zlomit, ale nebude to snadné. Máme naplánovaný dvojzápas proti obhájci Stanley Cupu Tampě Bay Lighting. Začínáme v jejich domovské hale Amalie Arena.

Game #31 preview: Rangers @ Panthers

Po dvanáctidenní pauze se znovu vracíme do hry. Dva naše zápasy byly odloženy a dnes konečně nastoupíme v Miami proti Floridě Panthers v jejich aréně FLA Live Arena. V jaké je kdo formě nejde v tuto chvíli říct, každopádně Panteři patří k tomu nejlepšímu, co současná NHL nabízí.

Game #30 preview: Golden Knights @ Rangers

Po velmi těsném a vydřeném vítězství 3:2 nad Arizonou, nejslabším týmem v lize, nás čeká 30. zápas sezóny. V domácí Madison Square Garden přivítáme tým Vegas Golden Knights. I když jsme naposled vyhráli, nejsme zrovna v dobré pohodě a očekávám velmi těžký boj o body.

Game #29 preview: Rangers @ Coyotes

Z posledních 4 zápasů máme 3 porážky. Včera jsme prohráli v Denveru s Colorado Avalanche 2:4. Dnes nás čeká dvouhodinový přelet skoro přesně jiho-západním směrem do Phoenixu v Arizoně a pak utkání s nejhorším týmem NHL, s Arizonou Coyotes. Dnešní utkání je to, které je potřeba vyhrát a jakákoliv ztráta bodu bude prohrou.

Game #28 preview: Rangers @ Avalanche

Proti Buffalu jsme nepodali nijak přesvědčivý výkon, proti Nashville jsme si nenapravili reputaci a v dalším zápase to bude ještě o dost horší. Čeká nás po necelém týdnu odveta se super ofenzivním týmem z Denveru v Coloradu. Místní tým Avalanche nás přivítá ve své hale Ball Arena pro 18 tisíc diváků a nečeká nás nic snadného.

Game #27 preview: Predators @ Rangers

Poslední zápas proti slabému Buffalu jsme vyhráli jen velmi těsně 2:1 po dramatickém závěru. Velmi dobrý výkon předvedl Alexandar Georgiev. V dalším zápase to bude ovšem úplně o něčem jiném. Nashville Predators je tým, který hraje letos velmi dobře a je aktuálně ve formě. Dokážeme překonat tým hrající ve stejné pohodě jako my?

Game #26 preview: Rangers @ Sabres

Po nepříjemné konfrontaci s Coloradem, kdy jsme hlavně díky hororové druhé třetině prohráli 3:7, si potřebujeme napravit reputaci a sebevědomí. Na první pohled se zdá, že tým Buffalo Sabres by se k tomu mohl hodit. Budou nás hostit ve své hale KeyBank Center pro 19 070 diváků, která ale bývá zaplněná maximálně do poloviny.

Game #25 preview: Avalanche @ Rangers

Zápas číslo 25 se odehraje v naší domovské Madison Square Garden proti silnému Coloradu Avalanche. Tento tým již několik sezón předvádí skvělé výkony a dozajista prověří naše kvality. Bude to těžká zkouška, Colorado je v ofenzivě naprosto vynikající a má nejvyšší průměrný počet vstřelených gólů na zápas.

Game #24 preview: Rangers @ Blackhawks

Po pár dnech nás dnes čeká odveta s Černými jestřáby. Tentokrát na jejich ledě, v Chicagské v aréně United Center pro 19 717 lidí. My jsme měli odpočinek, Chicago mezitím stihlo ještě zápas proti Islanders na jejich ledě. Odveta bude těžká. V brance bude skoro určitě znovu Alexandar Georgiev, který v minulém zápase odvedl dobrou práci. Blackhawks nám budou chtít oplatit porážku a ukončit tak naši sérii 6 vítězství v řadě.

Game #23 preview: Blackhawks @ Rangers

Zápasem se soupeřem z Original Six uzavřeme sérii 4 zápasů na domácím ledě. V předchozích 5 zápasech jsme vždy vyhráli v základní hrací době, tak by bylo dobré neporušovat tradici a potěšit skvělé domácí publikum. Včerejší zranění a odstoupení Igora Shesterkina ve 3. třetině vrhá stín nejen na dnešní utkání, ale to je prostě realita hokeje. Je to tvrdý, kontaktní sport a zranění k tomu bohužel patří.

Game #22 preview: Sharks @ Rangers

Po dlouhé době přivítáme doma žraloky za San Jose. Ti se dnes v noci utkali s Islanders, kteří byli několik dní v karanténě kvůli většímu počtu hráčů na covid listu. Sharks díky gólu Erika Karlssona v prodloužení získali oba body. V rozmezí 4 dní je ten dnešní 3. zápasem v oblasti New Yorku. Oba předešlé Sharks vyhráli, dnes ovšem budou mít za soupeře nás.

Game #21 preview: Flyers @ Rangers

Po vynucené pauze způsobené odložením zápasu s Islanders kvůli množství jejich hráčů na covid listu je na řadě další zápas s rivalem z Metropolitní divize. Tentokrát bude naším soupeřem Philadelphia Flyers, tradičně velmi tvrdě a nepříjemně hrající tým z Americké Pensilvánie. Také Flyers odpadl zápas s Islanders, takže si dopřáli o něco větší odpočinek.

Game #20 preview: Rangers @ Bruins

Dvacátý zápas sezóny se odehraje v Bostonu s týmem Bruins z Original Six, v hale TD Garden pro 17 850 diváku. Boston v posledním zápase vyhrál 5:1 s Buffalem, my jsme získali všechny body po vítězství 4:1 na ledě Islanders. Boston odehrál pouze 16 zápasů, stejně jako Colorado Avalanche anebo právě New York Islanders, což je nejnižší počet odehraných utkání v lize.

Game #19 preview: Rangers @ Islanders

V dalším zápase jedeme navštívit našeho arcirivala New York Islanders do jejich opravené haly UBS Arena pro 17 113 diváků. Prvních 13 zápasů museli Islanders odehrát venku a získali v nich 12 bodů. Je těžké říct, jestli je to hodně či málo. 5x vyhráli, 2x získali bod v nastaveném čase a 6x prohráli. Ovšem 5 vítězství z venkovních kluzišť není špatný výsledek. V posledních dvou zápasech nastoupli ve své aréně a v obou zápasech podlehli týmům z Kanady, 2:5 s Calgary a 0:3 s Torontem. Aktuálně má tedy Islanders sérii 6 porážek, kdy vstřelili pouze 6 gólů a inkasovali 27 gólů.

Game #18 preview: Sabres @ Rangers

Po těsné porážce v Torontu 1:2 se vracíme domů k zápasu s Buffalem Sabres. Tým z Atlantické divize získal zatím v 16 zápasech 16 bodů a po odchodu jádra soupisky se drží nad očekávání dobře. V létě tým opustili Rasmus Ristolainen, Sam Reinhart a 4. listopadu byla konečně uzavřena never ending story Jacka Eichela. Většina odborníků byla zvědavá na post Eichelovu éru a v tuto chvíli nahrají o nic hůř než s ním ve svém středu.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 12:44:13