Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Previews | New York Rangers | první Česko-Slovenský fanouškovský web

Previews

Game preview #64: Rangers @ Canadiens

Po dlouhé pauze nás čeká zápas proti tradičnímu soupeři z Montrealu. Máme za sebou bídné období a teď je nejlepší čas naskočit na novou vlnu vítězství.

Game preview #63: Rangers @ Bruins

První zápas nové posily v našem dresu se moc nepovedl. Patrick Kane se snažil, ale nic z toho. Prohráli jsme 3:5 s Ottawou. Další zápas bude ale mnohem těžší. Jedeme do Bostonu. I když věřím, že se může stát cokoliv, tak je asi spravedlivé říct, že domácí Bruins budou velmi horkým favoritem.

Game preview #62: Senators @ Rangers

Dnes je mediálně velmi důležitý den pro Rangers. V našem dresu poprvé nastoupí legenda Patrick Kane. Tím se vracíme k tradici najímání hvězdných hráčů v závěru jejich kariér. Soupeřem, který jako první okusí naši novou ofenzivní zbraň, bude Ottawa Senators.

Game preview #61: Rangers @ Flyers

Prolomili jsme smůlu a porazili Los Angeles. Ale za jakou cenu? Miller se opravdu hloupě vyfauloval v první třetině a kvůli němu jsme hráli pouze na 4 obránce a navíc Zibanejad se bolestivě zranil při blokování střely. Snad bude v pořádku. V dalším utkání poměříme síly s tvrdým divizním rivalem z Philadelphie.

Game preview #60: Kings @ Rangers

Už jsme zase prohráli. Po stejně špatné hře. Jakoby nás přestalo bavit bránění. Není to jen poslední 4 prohrané zápasy.. tento problém trvá už o dost déle. Náš další soupeř nás před domácím publikem rozhodně šetřit nebude. Los Angeles Kings hrají ve skvělé formě.

Game preview #59: Rangers @ Capitals

Třetí prohra v řadě a podruhé 1:4. Po Winnipegu nás také Detroit zdolal 1:4. Tak to by stačilo. Je nejvyšší čas vrátit se na vítěznou vlnu. Washington by k tomu mohl být dobrý soupeř. Je ještě v horší formě než my. Nebo jim pomůžeme zlepšit náladu a dáme jim body?

Game preview #58: Rangers @ Red Wings

Tak už máme novou sérii. Sérii porážek. Prohráli jsme podruhé za sebou. Měli bychom s tím něco udělat. Otázka je, jestli s tím bude náš dnešní soupeř souhlasit. V Little Caesars Arena nás přivítá slavný Detroit Red Wings.

Game preview #57: Jets @ Rangers

Skončila naše série 7 vítězných utkání v řadě, ale pokračuje série 10 utkání, kdy jsme bodovali. Z těchto 10 utkání jsme 8 vyhráli. I přes porážku s Calgary v nastavení jsme ve formě a tuto formu musíme přetavit v další body. Naším dalším soupeřem bude druhý tým Centrální divize. Vracíme se na skok domů k zápasu s Winnipegem Jets, týmem s tradičním jménem ale jen krátkou historií.

Game preview #56: Rangers @ Flames

A máme tu sedmé vítězství v řadě. Na nájezdy, ale za to po parádním boji. Skalp Edmontonu vždy potěší. Dnes si zahrajeme s dalším týmem z Kanadské provincie Alberta, se slavnými Calgary Flames.

Game preview #55: Rangers @ Oilers

Šesté vítězství v řadě. Potřetí za sebou jsme dali 6 gólů. Hodně atraktivní výsledky. Opět jsme porazili Vancouver a opět to byl boj. Tentokrát nás čeká o dost těžší soupeř s podobnou formou, jakou máme my. A navíc samozřejmě top dvojice forwardů Connor McDavid a Leon Draisaitl.

Game preview #54: Rangers @ Canucks

Tak jo. To jsem fakt nečekal. Rozsekali jsme Carolinu na jejím ledě 6:2. Masakr. A to byli ve skvělé formě, měli řadu 7 vítězství. A hlavní zásluhu měl Artemi Panarin, který 4 góly vstřelil a na jeden nahrál. Neuvěřitelné představení! Ale to bylo, teď je na řadě další zápas na hřištích soupeřů. Tentokrát to bude Vancouver Canuks.

Game preview #53: Rangers @ Hurricanes

Seattle neměl šanci a my máme 4. vítězství v řadě. Nová posila Vladimir Tarasenko se uvedl gólem hned z první střely. Tomu říkám stylové entrée. Pokračujeme bez jediného dne na odpočinek. Soupeřem nám bude velmi silný tým Carolina Hurricanes, který vede naši divizi a v lize je druhý za skvělými Bruins.

Game preview #52: Kraken @ Rangers

Máme za sebou 3. vítězství v řadě a z posledních 5 zápasů jsme ztratili jen jeden jediný bod. Jsme ve formě. Dnes nás prověří nejmladší tým NHL, který ale hraje na špici Pacifické divize. Seattle Kraken bude pravděpodobně o dost těžší soupeř než Vancouver, se kterým jsme se do poslední chvilky báli o výsledek. Ale máme na ně nové zbraně. Přišli Vladimir Tarasenko a Niko Mikkola.

Game preview #51: Canucks @ Rangers

Calgary nám bylo těžkým soupeřem, ale vyhráli jsme gólem Alexise Lafreniera v prodloužení. Body jsou doma. Teď nás čeká o něco snazší soupeř z té samé Pacifické divize. Vancouver nemá dobrou sezónu a dá se říct, že by byl zázrak, kdyby postoupil.

Game preview #50: Flames @ Rangers

Naše poslední 4 utkání byly proti velmi silným týmům. Prohráli jsme s Bostonem, porazili jsme Floridu, ze zápasu v Torontu jsme si přivezli bod a naposledy jsme zdolali doma Vegas. Dnes nás čeká poměrně dost nepříjemný soupeř, který aktuálně bojuje o šanci na postup do play off.

Game preview #49: Golden Knights @ Rangers

Ze tří zápasů se silnými týmy jsme získali 3 body. Naposledy jsme si přivezli bod z Toronta. Na pořadu je další silný tým. Dnes nás čeká tak trochu jubilejní desátý vzájemný zápas se Zlatými rytíři z Vegas. Máme s nimi mírně zápornou historickou bilanci, tak bychom to mohli dnes vylepšit. Ale nebude to snadné, Vegas jsou na čele Pacifické divize.

Game preview #48: Rangers @ Maple Leafs

Po Bostonu a Floridě je na řadě další super těžký soupeř. Slavné Javorové listy hrají ve velké pohodě a dělí se s 66 body s Carolinou Huricanes o druhé místo v celé NHL. Jediný (mnohem) úspěšnější tým jsou Medvědi z Bostonu. Bude to další výzva, další zápas proti ofenzivně laděnému týmu plnému hvězd a navíc na ledě našeho soupeře.

Game preview #47: Panthers @ Rangers

Rozdali jsme si to s nejlepším týmem současné NHL a prohráli jsme 1:3. Tak jo. Nic se neděje, v podstatě jsem to čekal. Hrajeme dobře, ne skvěle. Boston by nás musel podcenit. Pojďme ale dál. Po Bostonu jsme si zase pár dní odpočinuli a čeká nás duel na domácím ledě proti Floridě. A ani tento zápas nebude žádná procházka rozkvetlou zahradou.

Game preview #46: Bruins @ Rangers

Columbus jsme porazili, což je proti posledním celkům divizí spíš výjimka. Napravili jsme tím špatný dojem z předešlé porážky s Montrealem. Po těchto dvou zápasech s týmy ze dna ligové tabulky nás čeká zápas s nezpochybnitelným vládcem současné NHL. Boston Bruins hraje v pohodě, udržuje si velmi pohodlný náskok, v dosavadním ročníku prohrál zatím pouze 5x v základní hrací době a 4x v prodloužení a opravdu bude neskutečně těžký soupeř.

Game preview #45: Rangers @ Blue Jackets

Prohráli jsme s Canadiens. Posledním týmem Atlantické divize. Na řadě je Columbus, poslední tým naší Metropolitní divize. A já se bojím. Tak trochu déjà vu. Po Columbusu přijde na řadu Boston a to nevím, jestli je ten správný soupeř pro návrat na vítěznou vlnu, takže dnes musíme napravit tu ostudu, kterou jsme předvedli v minulém utkání a musíme Columbus porazit.

Game preview #44: Canadiens @ Rangers

Proti týmům z Centrální divize se nám daří, tentokrát jsme porazili vedoucí tým Dallas doma 2:1 v nastaveném čase. Jako další tu máme opět domácí zápas, a to v pro nás středoevropany příznivější čas. Hodinu před půlnocí začne zápas proti slavným Montreal Canadiens.

Game preview #43: Stars @ Rangers

Druhou polovinu základní části této sezóny jsme začali před domácím publikem parádně. Dramaticky, ale parádně. Porazili jsme na nájezdy Minnesotu 4:3, i když jsme většinu zápasu prohrávali. Dnes nás čeká zápas s dalším týmem z Centrální divize, tentokrát s aktuálním lídrem z Dallasu.

Game preview #42: Wild @ Rangers

S New Jersey jsme prohráli. Jack Hughes nám zkazil slibně rozjetý zápas a dostal svůj tým do prodloužení, ve kterém skóroval soupeř. Škoda. Nevadí. Dnes začíná druhá polovina základní části. Snad bude stejně dobrá, jako ta první. Pokračujeme doma proti soupeři ze Západní konference, proti Minnesotě. A pokusíme se vrátit na vítěznou vlnu.

Game preview #41: Rangers @ Devils

Skvělé výkony poslední doby jsme potvrdili v Montrealu vítězstvím 4:1. Dnes nás čeká večerní „bitva o řeku Hudson“, další ze série utkání s městským rivalem. Další ze série duelů mezi jedničkou a dvojkou draftu 2019.

Game preview #40: Rangers @ Canadiens

Dokázali jsme porazit Carolinu hrající ve skvělé formě. Každá série jednou končí a je hezké, že jsme tu jejich ukončili my. Dnes odehrajeme již 40. zápas v této sezóně. Neskutečně to utíká. Hostit nás bude ve své aréně Centre Bell slavný Montreal Canadiens.

Platnost uložené stránky vyprší: 18. 4. 2024 12:07:20