Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rangers začínají trip na ledě New Jersey. Pořád se musí obejít bez kapitána

Rangers začínají trip na ledě New Jersey. Pořád se musí obejít bez kapitána

Tři zápasy venku teď čekají hokejisty Rangers. Rozjedou ho na druhém břehu řeky Hudson, kde je čeká souboj s New Jersey. Proti Ďáblům se jim v této sezoně příliš nedaří. I tak ale budou lehkými favority. Devils totiž prohráli poslední tři zápasy. Stále se také musí obejít bez Mikea Cammalleriho. Také Jezdci mají absence. Rick Nash zůstává na marodce, přičemž ještě nezačal bruslit. Daleko lépe je tak na tom v tuto chvíli Ryan McDonagh, i když na comeback si ještě počká.


NEW YORK RANGERS

Ryan McDonagh včera bruslil, sám po skončení tréninku. Křeče v oblasti krku a pohmožděná čelist mu zatím nedovolují návrat do hry. „Každým dnem je to lepší. Jsem rád, že to není další otřes mozku,“ podotkl včera kapitán. Ten mu totiž 6. února přivodil Wayne Simmonds z Philadelphie. V zápase s Torontem mu úmyslně vrazil loktem do hlavy Leo Komarov, jenž za zákrok dostal třízápasový distanc. McDonaghovi prý poslal omluvnou SMSku. Dnes tedy zkušený bek určitě hrát nebude. Poté s týmem určitě odcestuje na trip. V jeho rámci už by mohl naskočit. Dnes ráno McDonagh bruslil v New Jersey a několikrát vystřelil na Anttiho Raantu.

Žádné nové zprávy znovu nejsou ohledně Ricka Nashe. Ten v pondělí znovu cvičil v posilovně. Vigneault jen poznamenal, že je na správné cestě. Rangers trénovali se stejně složenými lajnami, s nimiž hráli v neděli proti Detroitu. Marek Hrivík tak stále bruslil ve čtvrtém útoku. Byl to pro něj vůbec první trénink s Rangers v ostré sezoně. Z posledních devíti zápasů jich vyhráli sedm. „V tomto období všichni vyloženě prahneme po bodech,“ poznamenal Derick Brassard.


NEW JERSEY DEVILS

Devils prohráli poslední tři zápasy. V tabulce Východní konference jim s pětašedesáti body patří devátá pozice. Naposledy v sobotu nestačili na Washington, kterému podlehli 3:4. V tomto zápase zblokoval střelu David Schlemko. Včera nebyl na tréninku. Měl by však být v pořádku. Vedle něj dostali v pondělí od trenérů volno také Andy Greene a Stephen Gionta. Mimo hru je zkušený útočník Michael Cammalleri. „Je těžké říct, kdy se vrátí, protože některý už to vypadá lépe než jiný, jindy je to zase jinak,“ řekl trenér John Hynes o Cammalleriho poraněném zápěstí. „Můžete to trvat do konce tohoto týdne. Může to být do konce příštího týdne. Nevím.“ V brance Devils se dnes představí Cory Schneider


VZÁJEMNÉ ZÁPASY Z TÉTO SEZONY

První vzájemné střetnutí se odehrálo 18. října v MSG. Tehdy Ďáblové vyhráli 2:1 po prodloužení. Druhý únorový den Jezdci s rivalem znovu prohráli. Tehdy u něj doma 2:3. A o necelý týden později zvítězili doma 2:1.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 08:32:28