Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Po dnu volna čekají Jezdce Panthers

Po dnu volna čekají Jezdce Panthers

Rangers měli včera den volna. Ale to si asi udělal každý Američan. Hrál se přece Super Bowl, ne? Tohle je za oceánem něco posvátného. To už je ale minulost. Tým se teď musí soustředit na zápas s propadávající se Floridou. Pro Jezdce by to měla být další povinná výhra, protože další zakopnutí by nemuselo být nejlepší. Newyorčané momentálně okupují v Metropolitní divizi třetí příčku a mají stejně bodů jako Capitals. Ti mají ale o tři zápasy více, stejně jako Penguins, kteří jsou čtyři body před Blueshirts.
Po nedělním volnu budou dnes Rangers pokračovat v čtyřzápasové domácí sérii, která se ovšem blíží ke konci. Po prohře s Montrealem přišla suverénní výhra nad Carolinou 4:1. Dnes Jezdce čekají Panthers, ve středu pak Bruins. Vítězové sedmnácti zápasů z posledních dvaadvaceti přestříleli své soupeře 65:39. K dnešnímu utkání se váže také pár zajímavostí… Martin St. Louis má proti Panthers 73 bodů v 74 zápasech. Henrik Lundqvist má proti Floridě bilanci 19-9-1 a pět čistých kont, zato Talbot na svůj zápas proti tomuto týmu stále čeká. Rovnou dvojice hráčů, kteří jsou nyní v týmu Rangers, byla zachráněna Floridou. Jsou to Dan Boyle a Tanner Glass. Ten první podepsal jako volný hráč, ten druhý byl vytažen v draftu 2003 až jako 265. celkově, to znamená v devátém kole.

Ze začátku sezony a ještě v prosinci to vypadalo pro Panthers velmi nadějně. Jenže teď? Šest proher v sedmi zápasech znamená to, že Panteři dále klesají tabulkou. V té jsou devátí, osm bodů za Capitals, kteří drží Divokou kartu. „Po celý náš rok je cílem být v závodě o playoff. Teď nevím, jestli v něm jsme,“ krčil rameny trenér Gerard Gallant. „Musíme se ujistit, že se tam zpátky dostaneme. Trochu jsme z toho sjeli. Musíme se starat jen o nás a naše zápasy.“ Útočník Jimmy Hayes, bratr Rangera Kevina, byl proti New Jersey zdravým náhradníkem a přihlížel prohře 1:3. Včera ale trénoval ve druhé lajně po boku Nicka Bjugstada, který je nejproduktivnějším hráčem týmu s 29 body, a Brandonem Pirrim.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 08:27:21