Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vstřelí Rangers v Columbusu konečně gól?

Vstřelí Rangers v Columbusu konečně gól?

121 minut. Tak dlouho Rangers nedali soupeři ani gól. Napravit to mohou už den po zápase s Bruins, v Columbusu proti tamním Blue Jackets to není nikdy lehké. V divizi mají Jezdci sice na svého dnešního soka několikabodový náskok, ale podcenění nesmí přijít v úvahu. Vždyť Jezdci mají po své úžasné jízdě zase menší problémy. Dvě porážky v řadě sice není nic závratného, vždyť výkony, které byly k vidění například na tripu po Kalifornii, nejdou udržet na tak vysoké úrovni. Do branky se dnes vrátí Henrik Lundqvist, oproti tomu mají Modrokabátníci rozsáhlou marodku.
Včerejší nálada v kabině nebyla ideální. Úsměvy byste nenašly, nebyl také důvod. Bez gólů se prostě nevyhrává, to ví každý. „Myslím, že pokaždé, když prohrajete dva zápasy, tak nezáleží na skóre. Musíme se vrátit k základům, k jednoduchému hokeji a hrát víc tak, jak jsme hráli při naší vítězné sérii,“ vysvětloval Rick Nash. Inkasovat třikrát je sice hodně, ale klíčová je také útočná část, což potvrdil i Martin St. Louis: „Naši brankáři jsou v celé sezoně vynikající, to dnes potvrdil i Cam. Mezi výhrou a prohrou je tenká hranice. Někdy je to o odrazu sem a tam, dneska nám to nevyšlo, v první třetině jsme dali tyč. Je těžké proti nim hrát, když vedou. Tuukka Rask měl dobré zákroky. Celkově vzato je to tak, jak je. Musíme otočit list.

Columbusu to moc nejde. Třetí místo odspodu v konferenci s třiceti devíti body určitě není postavení, které si před sezonou v Columbusu představovali. Jejich forma také není oslnivá, tři prohry v řadě. Poslední ztráta byla s Montrealem, a to 2:3, když nebyli schopni udržet dvoubrankové vedení devět minut před koncem. Dnešek bude pro Blue Jackets posledním domácím utkáním před All-Star přestávkou. Columbusu se v roce 2015 vůbec nevede. Bilance 2-4-0 hovoří za sebe. To není až tak s podivem. Ten přijde v tu chvíli, když se podíváme na formu v prosinci. 10-1-1. Teď jsou Modrokabátníci třináct bodů za Jezdci, kteří drží Divokou kartu pro playoff.

Problémem jsou i hráči. Sergej Bobrovskij, jenž dnes nastoupí, je jistotou. Blue Jackets trápí rozsáhlá marodka. Jmenovitě jsou to Arťom Anisimov, Brian Gibbons, Boone Jenner, Jack Skille a Ryan Murray. I proto byl včera povolán Josh Anderson, který hraje levé křídlo. Otazníkem je také start Matta Calverta. Sestava Columbusu z ranního rozbruslení:

Hartnell – Johansen – Foligno
Morin – Wennberg – Atkinson
Collins – Letestu – Anderson
Tropp – Dubinsky – Boll

Johnson – Savard
Connauton – Wisniewski
Tyutin - Prout

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 10:22:25