Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Po dlouhém volnu mají Rangers další zápas. Do MSG přiletí Jets

Po dlouhém volnu mají Rangers další zápas. Do MSG přiletí Jets

Halloweenská párty už skončila, Jezdci se musí soustředit jen na zápas. Duel proti Jets odehrají v MSG, ve které v posledním zápase slavně porazili Minnesotu. Pomyslným pamlskem z Halloweenu může pro Jezdce být návrat Dereka Stepana zpět do tréninku se spoluhráči poprvé od tréninkového kempu; zatím v bezkontaktním dresu. I když pořád zůstává na listině dlouhodobě zraněných hráčů, tak by mohl nastoupit v pondělí proti St. Louis. V článku se také dozvíte, jak se trénovalo a jak je to s Danem Boylem.
Čekalo se, že Stepan bude chybět 4-6 týdnů, takže ho tým umístil na listinu dlouhodobě zraněných hráčů (LTIR), což znamená, že nesmí hrát alespoň deset zápasů. Je možné, že zasáhne do zápasu proti St. Louis, protože ho Alain Vigneault označil za day-to-day. Trenér také řekl, že ideální by bylo, kdyby prošel více než jedním celým tréninkem bez bezkontaktního dresu. V pátek měl Stepan právě ten bezkontaktní dres. Jedinou šancí na plný zátěžový trénink bude v neděli. „Nic nevylučuju, ale ani nic nepotvrzuju,“ řekl jasně Vigneault o tom, zda v pondělí Stepan nastoupí. „Řekl bych, že nastoupí v některém zápase v týdnu od pondělí. Je day-to-day a řekne nám, jak se cítí. V pátek bruslil a na mě působil dobře, ale doktoři nám řeknou, kdy může jít do plné zátěže. No a pak se mrkneme na jeho kondici a může jít hrát. Teď to nevypadá, že by v pondělí hrál, ale nevylučuju to.

Vigneault ale oznámil další dobrou zprávu. Dan Boyle totiž před čtyřmi dny začal bruslit na vlastní pěst. Boyle si zlomil ruku v prvním zápase sezóny proti St. Louis. „Viděl jsem ho v jídelně a řekl mi, že dělá všechno kromě nahrávek a střelby,“ oznámil Vigneault. „Teoreticky by se měl vrátit dřív než Stepan, protože ten měl na rozdíl od Boyla zlomenou nohu a nemohl bruslit.“ No, a co se na tréninku dělo dál? Ryan Malone se vrátil po volnu, které ve středu dostal a John Moore, který má pětizápasovou stopku za faul na Erika Haulu, byl také na ledě. Takto se v pátek trénovalo:

Rick Nash - Derick Brassard - Mats Zuccarello
Chris Kreider - Marty St. Louis - Anthony Duclair
Carl Hagelin - Dominic Moore - Lee Stempniak
Kevin Hayes - Chris Mueller - Tanner Glass

Ryan McDonagh - Kevin Klein
Marc Staal - Dan Girardi
Matt Hunwick - Michael Kostka

Přesilovky:
Dan GirardiLee Stempniak, Chris KreiderMartin St. LouisChris Mueller
Ryan McDonaghMatt Hunwick, Rick NashDerick BrassardMats Zuccarello

Jets měli v pátek šanci brát třetí výhru v řadě, ale proti New Jersey podlehli na nájezdy. I tak mají ale Jets solidní formu. Z posledních pěti zápasů prohráli dva, přičemž jeden až na nájezdy. Připsali si například výhru nad silnými Islanders. Ve čtvrtek Winnipeg začal svůj čtyřzápasový trip. Po Islanders a Devils ještě navštíví Madsion Square Garden a United Center v Chicagu. Jasnou jedničkou je zatím pro trenéra Paula Maurice Ondřej Pavelec, který odchytal všechny zápasy s procentuální úspěšností 90,8. Bodování týmu vede centr Bryan Little, jenž má na kontě devět bodů.

Zápas Rangers - Jets je na programu v noci na neděli přesně o půlnoci.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 09:57:36