Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Devils vs. Rangers. Velké derby je tady

Devils vs. Rangers. Velké derby je tady

Devils proti Rangers. Větší derby snad Jezdci ve své historii nemají. A jedno z nich se napíše i dnes v noci, v hale Ďáblů. Proti Devils na ledě bude stejná sestava jako proti San José, což znamená, že Hank bude v bráně, útoky zůstanou stejné (ani dnes nenastoupí Duclair). Jedinou potenciální změnu by mohla hlásit obrana, protože Dan Girardi není zcela v pořádku. Pokud by to nešlo, na led půjde Kostka.
Jenže ono to asi půjde. „Hádám, že to byl jenom nějaký otok,“ řekl po ranním rozbruslení. „Nejsem si jistý. Cítím se dobře, opravdu. Všechno je OK. Jsem připraven.“ Girardi od sezony 2007/08 chyběl v sestavě, co se týče základní části, pouze pětkrát. Dan také řekl, že na místo zranění (holeň) si nedá žádný speciální chránič, takže to asi nebylo nic vážného, za což můžeme být jenom rádi.

Dnešní předpokládaná sestava:

Chris Kreider - Kevin Hayes - Rick Nash
Mats Zuccarello - Derick Brassard - Martin St. Louis
Carl Hagelin - Dominic Moore - Lee Stempniak
Tanner Glass - Chris Mueller - Ryan Malone

Ryan McDonagh - Dan Girardi
Matt Hunwick - Marc Staal
John Moore - Kevin Klein

Henrik Lundqvist (Cam Talbot)

Devils jsou zatím v tabulce s Rangers sousedé, navíc mají šest bodů – stejně jako Jezdci. Na rozdíl od Jezdců mají ale špatnou formu, protože poslední dva zápasy prohráli s Washigntonem a San José (skóre 4:10). Svůj první zápas v sezóně si odbude Adam Larsson. Obránce, který byl vybrán jako celková čtyřka v draftu 2011, si v minulé sezoně na své konto připsal tři body v 26 zápasech. Chybět budou Tuomo Ruutu, Jacob Josefson, Eric Gelinas.

Zápas se odehraje v noci na středu v Prudential Center v 01:00. Zápas lze sledovat také na Nova Sport.

Platnost uložené stránky vyprší: 28. 3. 2024 12:51:44