Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rangers dnes proti Carolině. Přijde další propadák?

Rangers dnes proti Carolině. Přijde další propadák?

Po ostudných porážkách s Torontem a Islanders, shodně 3:6, se Jezdci pokusí o vzpruhu. Soupeřem bude Carolina Hurricanes, která na tom také není zrovna nejlíp. Za poslední tři zápasy Rangers inkasovali hrozivých 17 gólů, takže se dalo chápat, že včerejší trénink byl zaměřen na obranu. Do obrany se vrací Matt Hunwick, kterému místo přepustil Mike Kostka, který snad nemohl mít horší debut, než jaký zažil proti Islanders.
Hunwick na tréninku hrál s Marcem Staalem. Další dvojice tvořili Ryan McDonagh, Dan Girardi a Kevin Klein, John Moore. V útoku byli jako extra útočníci Jesper Fast a J. T. Miller, takže Ryan Malone a Kevin Hayes zůstanou v sestavě. „Dnes budeme pod velkým tlakem,“ uznal Vigneault. „Ještě jsme doma nevyhráli. Máme úsek, ve kterém hrajeme dobře, ale pak nabídneme soupeři tutovku. Na dnešek se musíme opravdu zaměřit, protože nás čeká těžký zápas.

Alain Vigneault se po včerejším tréninku nebál zkritizovat defenzivu. „Tyhle chyby prostě nesmíme dělat,“ čertil se. „Mnoho z našich chyb pramenilo z protiútoků, které jsme si zavinili sami, a to nevyužití šance. Neříkám, že se zaměřujeme jen na útok, ale někdy se mu hráči věnují víc, než by měli. Když nevyužijeme šanci, tak se nestihneme vrátit dost rychle dozadu. Většina chyb vznikla kvůli obráncům, to neskrývám.

Pro Jezdce by měl být teď každý zápas považován za obtížný (1-3-0), ale Carolina (0-2-1) je na tom ještě hůře. Dvakrát prohrála s Islanders a na nájezdy prohrála s Buffalem. Jenže na ofenzivu Hurricanes je potřeba dát si pozor, navíc když Jezdci budou v obraně stejně marní, jako v předchozích zápasech. Carolině ale nejspíš bude chybět top útočník Eric Staal.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 16:05:34