Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jezdci hlásí dvě zranění, proti Flyers dnes Lundqvist

Jezdci hlásí dvě zranění, proti Flyers dnes Lundqvist

V neděli probíhal další den kempu, v němž se událo plno věcí. Trénovalo se ve dvou skupinách a zranili se dva hráči, a to veteráni Matthew Lombardi a Ryan Malone. Není to nic vážného, ale do zápasu proti Flyers nezasáhnou. Po páteční výhře nad Chicagem 4:1 se Rangers znovu přesunují do MSG, kde dnes odehrají první ze dvou back-to-back zápasů s Flyers, kteří byli prvním soupeřem Jezdců v minulém playoff.
Když se Lombardi vracel zpět do NHL, tak otázkou bylo, zda vydrží zdravý. Okamžitou odpovědí je ne. Lomabrdi si ve včerejším tréninku poranil třísla, takže nebude hrát ani jeden zápas s Flyers. Dalším marodem je Ryan Malone, který má pro změnu potíže s ohýbačem kyčle. Stejně jako Lombardi bude k dispozici až na zápas s Chicagem, ale ani u jednoho to není jisté. „Určitě ano,“ odpověděl Alain Vigneault na otázku, jestli je zneklidněn zraněními hráčů v souvislosti s problémy, které měli v posledních sezónách. „Oba dva chlapi tu podepsali a dostali příležitost, ale zranili se. Musíme přečíst jejich hru a to hodně rychle.

Kvůli tomu, že se Lomabrdi zranil, tak se Vigneaultovi pokazil plán vidět dnes Kevina Hayese na pravém křídle, ale nejspíš bude hrát jako centr. Další možností je, že si na Lomabrdiho pozici dnes zahraje Oscar Lindberg. Lombardi trénoval s Markem Hrivíkem a Jesperem Fastem; Kevin Hayes hrál na pravém křídle. Společně s ním hráli ve formaci Chris Mueller a Anthony Duclair. „Když hraju na křídle, je to pohodlné,“ řekl Kevin Hayes včera novinářům. „Stejně tak to cítím, i když hraju centra. Hrál jsem tak v prváku a druháku (na Boston College). Jsem rád zpátky na pravém křídle. Doufejme, že tam budu hrát dnes nebo zítra.

Další podstatnou informací je start brankařů. Dnes odchytá celý zápas Lundqvist, stejnou porci odchytá Talbot v úterý. Jak už bylo zmíněno, trénovalo se ve dvou skupinách, které byly složeny následovně (než se zranil Matthew Lombardi):

1. skupina:

Rick Nash - J. T. Miller - Martin St. Louis
Chris Kreider - Derick Brassard - Mats Zuccarello
Marek Hrivík - Matthew Lombardi – Jesper Fast
Anthony Duclair - Chris Mueller - Kevin Hayes

Ryan McDonagh - Steven Kampfer
Marc Staal - Dan Boyle
Matt Hunwick - Mike Kostka

Henrik Lundqvist a Cedric Desjardins

2. skupina:

Carl Hagelin - Dominic Moore - Chris Bourque
Tanner Glass - Oscar Lindberg - Ryan Haggerty
Ryan Bourque - Ryan Potulny - Lee Stempniak
Danny Kristo - Chris McCarthy - Nick Tarnasky

John Moore - Kevin Klein
Conor Allen - Sam Noreau
Mat Bodie - Dylan McIlrath (tato dvojice trénovala s oběma skupinami)
Petr Zámorský - Tommy Hughes

Cam Talbot a Jason Missiaen

Vigneault byl po tréninku dotázán na mladého Anthonyho Duclaira, který zazářil při výhře proti Chicagem gólem a asistencí. „Myslím, že se mu zápas povedl,“ uvedl Vigneault. „Měl sice dvě vyloučení, ale ty pramenily z velké motivace. Některé jeho akce byly velmi povedené. Určitě se na něj teď bude poohlížet jinak. Může hrát na této úrovni. První zápas byl skvělý, uvidíme, co předvede dnes.

Sestava na dnešní zápas:

Chris Kreider - Derick Brassard - Mats Zuccarello
Rick Nash - J. T. Miller - Martin St. Louis
Tanner GlassKevin HayesJesper Fast
Anthony DuclairChris Mueller – Ryan Haggerty

Ryan McDonaghSteven Kampfer
Marc StaalDan Boyle
Dylan McIlrath - Matt Hunwick

Henrik Lundqvist (Jason Missiaen)

Platnost uložené stránky vyprší: 18. 4. 2024 10:55:50