Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Smrtící rozpis zápasů kulminuje. Lundqvist a spol. už dnes přivítají Tučňáky v MSG

Smrtící rozpis zápasů kulminuje. Lundqvist a spol. už dnes přivítají Tučňáky v MSG

Možnost ujmout se obrovské výhody v podobě vedení 2:0 po dvou venkovních zápasech v sérii s Pittsburghem Rangers vyloženě promrhali. Slabým včerejším výkonem, kdy jediným světlým bodem byl heroicky chytající Henrik Lundqvist, darovali Tučňákům vyrovnání. Strašidelné byly opět přesilové hry. Pravda, tým může opravdu částečně paralyzovat únava, jenže to je ten poslední pocit, který si můžou připouštět, protože kalendář hlásí už dnes další nástup do práce. Série s Pens se totiž přesouvá do Madison Square Garden. A více než 18 tisíc diváků půjde na hokej s jediným přáním – vidět Jezdce, jak se ujímají vedení. Dokážou to svěřenci Alaina Vigneaulta?
Trápení speciálních formací Rangers už tak trochu nahání hrůzu. V noci na dnešek byly přehrány ve všech aspektech. Počet nevyužitých přesilovek v řadě se vyšplhal už na číslo 29. Jedna ze čtveřic určených při oslabení pak kapitulovala při brance Jussiho Jokinena. Trenér Alain Vigneault přidal do druhé přesilovkové formace Antona Stralmana a pro dnešní zápas nevylučuje další úpravy. „Nedokázali jsme je dotáhnout do konce. Přesilovky jsou moje odpovědnost. Musím najít ty správné spouštěcí body, aby to fungovalo. Noc na zítřek budu trávit přemýšlením, budu se na to snažit přijít,“ řekl Vigneault novinářům.

Pittsburgh včera předvedl asi nejlepší zápas letošního play off co do nasazení a vyrovnanosti. Blueshirts přestřílel poměrem 35:22 a útočník Sidney Crosby, jenž vystřelil hned šestkrát, i přes absenci gólu, zdá se, našel jistou formu. Nejlepším hráčem Pens zůstává i po včerejšku gólman Marc-André Fleury. Z 22 střel neprošla za jeho záda ani jediná. Dnes se svůj výkon pokusí zopakovat. „Pro oba týmy je to stejné. Budeme se těšit na pondělní večer. Vyhráli jsme, ale už zítra hrajeme znovu. To bude nesmírně důležitý zápas,“ uvedl Fleury. Vedle něj patřil v neděli večer k hlavním tahounům Kris Letang. Tenhle obránce včera jeden gól dal a na zbylé dva nahrál. Na ledě strávil přes 25 minut, nejvíce od prosince.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 12:45:44