Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Série se přesouvá do Philadelphie. Na Rangers čeká nepřátelská atmosféra

Série se přesouvá do Philadelphie. Na Rangers čeká nepřátelská atmosféra

Série prvního kola playoff se přesouvá do Philadelphie. Do Wells Fargo Center se hráči Jezdců nikdy moc netěšili. Na svěřence Alaina Vigneaulta čeká nejen nepřátelská atmosféra, ale i statistika, která říká, že se Jezdcům v této sezóně podařilo Letce na jejich kluzišti porazit pouze jednou, jenže jediné venkovní vítězství přišlo jen v přípravě.
Zápas číslo dva začal pro Rangers jako pohádka, protože už po devíti minutách přišlo vedení 2:0, ale jakoby hráči přestali hrát a přišel obrat Flyers a vyrovnání série na 1:1. Jak už byla řeč, na hráče čeká divoká až nepřátelská atmosféra. „Bude tam obrovský hluk a vlítnou na nás,“ říká Brad Richards. „Naše venkovní bilance v základní části nic neznamená, pokud v sérii u nich neurveme nějaké vítězství.

Trenér Jezdců Alain Vigneault byl v pondělí dotázán, jestli před zápasem číslo tři uvažuje nad změnami v sestavě. Sám trenér řekl, že se stále rozhoduje, ale žádné větší změny se neočekávají. Největší spekulace se hemží okolo nasazení Jespera Fasta, který podle kouče hrál v neděli dobře. Celkově byl ale z nedělního zápasu zklamaný. Před odletem do Philadelphie se na dobrovolném tréninku v Madison Square Garden objevili Brad Richards, Brian Boyle, Derek Dorsett, Dominic Moore, Dan Carcillo, J. T. Miller, Jesper Fast, Dan Girardi, Ryan McDonagh, Justin Falk, Raphael Diaz plus druhý brankář Cam Talbot.

Ve druhé třetině druhého zápasu byl vyloučen Mats Zuccarello za simulování. Naštěstí pro Jezdce byl vzápětí vyloučen i hráč Flyers, takže se hrálo se čtyřmi hráči na obou stranách, ale po zápase se Zuccarello hodně čertil. „Nesouhlasím s tím, ale rozhodčí dělají chyby stejně jako my,“ řekl po zápase. „Nechci na to myslet, ale myslím, že každý, kdo mě někdy viděl hrát, tak uzná, že nesimuluji. Teď myslím jen na další zápas.

V sérii se očekával velký vliv Clauda Girouxe, který zatím nepřichází. V neděli sice přidal asistenci, ale v hodnocení +/- měl status -2. Možným faktorem pro Flyers by mohl být centr Vincent Lecavalier, protože k urputnosti v neděli přidal dobrou práci v přesilovce, která přinesla vyrovnávací gól a Lecavalier si připsal asistenci.

I třetí zápas v sérii budou chytat Henrik Lundqvist a trochu nečekaně i Ray Emery, který nahrazuje ne zcela zotaveného Stevea Masona. Ve druhém zápase měli hráči z Manhattanu sedm početních výhod. Nicméně pro Flyers není dvanáct oslabení ve dvou zápasech vůbec dobré.

Nechceme jim dávat sedm přesilovek za zápas,“ říkal rozzlobeně Craig Berube. „Musíme se zlepšit. Nesmíme se nechat hloupě vylučovat hlavně kvůli emocím a nedbalosti. Jenom vám to ublíží.

Očekává se tuhý boj o každý centimetr ledu, tvrdé souboje a vyhecovanost všech přítomných. Všichni si uvědomují, že právě zápas číslo tři může být pro celou sérii rozhodující, i proto, že Flyers dokázali porazit Rangers na ledě v MSG. Třetí zápas série mezi Philadelphií a Rangers začíná v noci z úterka na středu v 02:00.

Platnost uložené stránky vyprší: 19. 4. 2024 03:10:13