Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rangers míří do Ottawy. Stralman vynechal trénink

Rangers míří do Ottawy. Stralman vynechal trénink

Rangers po porážce se San Jose míří do Ottawy, kde se budou prát o další body do tabulky Metropolitní divize. Šance Ottawy na playoff se zmenšují, na poslední postupovou příčku do vyřazovacích bojů ztrácí sedm bodů.
I přes nepříznivé výsledky v poslední době trenér Jezdců, Alain Vignealut, tvrdí, že jeho tým hraje dobrý hokej a měl by být v pohodě. Rangers v neděli podlehli San Jose, když tým z Kalifornie přestříleli 41:29, ale nedokázali překonat výborného Anttiho Niemieho. Rangers v zápase s jedním z nejlepších týmů ligy dominovali, jenže prohráli 1:0.

Na pondělním tréninku byla utvořena nová obraná dvojice Diaz - Staal, přičemž Anton Stralman nebyl na ledě. „Proti San Jose zblokoval nějakou střelu,“ řekl Vigneault. „Takže dnešek [trénink] byl dobrý čas pro odpočinek. Neudělám žádné změny v sestavě, dokud se dnes neporadím s trenérským týmem.

V pondělí se na tréninku objevila nová tvář - Ryan Haggerty. „Doma jsem vyrůstal jako velký fanoušek Rangers. Za tuhle příležitost jsem velmi vděčný,“ říká Haggerty. Vignealut o něm mnoho neví, ale ve včerejším tréninku si všiml, že je dobrý bruslař. Ani Haggerty, ani trenér ještě neví, zda-li zasáhne do dalších 13 zbývajících zápasů v základní části.

Rangers podepsali také smlouvu s nadějným obráncem Ryanem Gravesem, jenž tuto a příští sezónu stráví v QMJHL. Osmnáctiletý Graves byl Jezdci vybrán ve čtvrtém kole draftu v roce 2013. V této sezóně v QMJHL odehrál 65 zápasů a připsal si 22 bodů.

Obtížný víkend zažili Senátoři, když prohráli oba zápasy, jak s Montrealem, nad kterým vedli dokonce už 4:1, tak i s Coloradem (1:3).

Musíte vyhrávat,“ řekl kapitán Ottawy Jason Spezza. „Máme patnáct zápasů do konce. Nehážeme ručník do ringu. Z tohoto víkendu jsme frustrovaní. Věděli jsme, jak je tento víkend důležitý. Uvidíme jestli s tím ještě něco uděláme.

Senátoři neměli v pondělí trénink. Stále mají naději, že se vrátí brankář Craig Anderson, který v sobotu bruslil, ale stále má potíže s vrchní částí těla, se kterou marodí už od 10. března.

Zápas začíná v noci z úterka na středu od 00:30 v Ottawě.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 14:57:31