Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rangers trénovali, Caps odpočívali. Co se ukáže jako lepší příprava?

Rangers trénovali, Caps odpočívali. Co se ukáže jako lepší příprava?

Plnohodnotný trénink absolvovali včera hokejisté Rangers jako přípravu na dnešní čtvrtý duel série s Washingtonem, v níž zatím prohrávají 1:2. Hodně se řešily zdravotní stavy hned několika hráčů, jeden člen kádru má podle zámořských novinářů s největší pravděpodobností otřes mozku. Jezdci přede dvěma dny ve své aréně dokázali Caps porazit 4:3 a trochu se tak oddálit od propasti znamenající konec sezony. Jenže výhra je potřeba i dnes. Bylo by totiž nadmíru nebezpečné, kdyby tým kolem Alexe Ovečkina odjížděl zpátky domů se sériovým mečbolem v kapse.
Jedním z absentérů byl včera Darroll Powe. Ten nedohrál minulý zápas, odstoupil poté, co ho loktem zasáhl do hlavy Joel Ward. Proto se říká, že Powe je mimo hru s otřesem mozku. Tým včera odmítl situace kolem Powea komentovat a je tedy velice nepravděpodobné, že by měl nastoupit dnes. Rick Nash dostal odpočinkový den. Zdálo se, že ve druhé třetině posledního duelu utrpěl zranění pravé nohy, ale složení hráčů na ledě při tréninku napovídalo, že Nash bude dnes v pořádku a k dispozici.

Zmínit je potřeba, jak si vedl Ryane Clowe. Ten se včera zapojil i do kontaktních cvičení. To je obvykle dobré znamení pro blížící se návrat do hry. Clowe však řekl, že potřebuje poznat, jak se bude cítit po zbytek dne. Což většinou říkají hráči po otřesu mozku, o němž se v případě Clowea hodně spekulovalo, organizace to ale nepotvrdila. Marc Staal včera novinářům řekl, že po svém prvním zápase po návratu ze zranění oka se cítí dobře, čekal to prý horší. Nadále si prý ale bude muset zvykat na rozmazané vidění.

Trenér Washingtonu Adam Oates je ke svým svěřencům hodně benevolentní. Před prvním zápasem v New York City dostali volno za pěkné výkony. Včera také netrénovali, tentokráte prý kvůli hře předvedené v pondělí, kdy se koučovi nepozdávala fyzička a emocionální stránka věci. Původně měli Caps trénovat v Newarku v hale Devils, ale Oates trénink zrušil okamžitě po pondělním střetnutí. „V tomto období je to spíše únava a důležitá je mentální příprava. Takže v úterý budeme mít volno a dobijeme baterky,“ řekl Oates.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 08:54:34