Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Néé, na dovolenou ještě nechceme. Rangers se jdou porvat o pokračování sezony

Néé, na dovolenou ještě nechceme. Rangers se jdou porvat o pokračování sezony

Fanoušci Jezdců už zase musejí akceptovat, že jejich oblíbený tým visí nad propastí, která znamená konec sezony a začátek dovolené. Všechno se ale „kouše“ o to hůř, že krůček od postupu jsou místo Blueshirts neoblíbení Ďáblové z druhé strany Hudsonu. V dosud odehraných zápasech série se všichni mohli přesvědčit o tom, že Devils rozhodně nejsou žádní „zázraci“, přes které by se nedalo přejít dál. Snad to zpozorovali i hráči z New York City. Bohužel, právě ti zatím svými mdlými výkony dopustili, že Devils působí jako daleko lepší celek. Dnes už však svěřenci Johna Tortorelly musejí předvést úplně jinou hru, mít nůž na krku není nic příjemného.
Dobrou zprávou je, že včerejší trénink v Madison Square Garden se nesl ve vskutku báječné náladě. Hráči možná maskovali velkou bolest a strach z vyřazení, možná však přeci jen vědí, že když zaberou, mohou sérii prodloužit, nebo dokonce zopakovat sérii číslo jedna s Ottawou. „Věříme v sebe sama a v náš systém. Každý si tu věří, věříme si navzájem a věříme, že můžeme dosáhnout našeho cíle,“ řekl po tréninku bek Ryan McDonagh.

Není divu, že včera se všude hodně zmiňoval rok 1994, kdy Rangers hráli finále konference také s Devils. Tehdejší kapitán Mark Messier řekl, že Rangers vyhrají šestý duel u svého soupeře a na sedmý zápas přenesou všechno do MSG. Žádný z hráčů se ale nechtěl do podobných prohlášení pouštět. „Ne. Ne. Ne. Nic takového charakteru ode mne neuslyšíte,“ smál se Ryan Callahan. Utkání se bude hrát přesně osmnáct let od důležitého šestého mače z památného roku 1994.


Zuccarello může hrát

Trenér John Tortorella srovnávání s partou z roku 94´razantně odmítl. Náročný kouč řekl, že absolutně věří svým největším hvězdám, že odehrají své nejlepší zápasy. Po tréninku si před žurnalisty s vážným prohlášením stoupl Mats Zuccarello. Norský útočník je podle svých slov připraven hrát, pokud bude potřeba. „Pokud by mě potřebovali, jsem připraven,“ řekl Zuccarello. Trénink však nenasvědčoval tomu, že by se Torts rozhodl nějak hýbat sestavou.


V play off je to jen o vítězství

Ve středu v MSG dokázali ukořistit nesmírně důležitý zápas, včera se o tom ale ani nechtěli příliš bavit. Ano, vyřazovací boje jsou jenom o vítězství a je jedno, jak ho dosáhnete. Devils v pátém duelu nepředvedli nic převratného, žádnou bomba hru, ale slavili výhru 5:3. A to se počítá. K tirumfu stačilo jenom sedmnáct střel na branku. „Ten zápas nám mohl posloužit jako takový budíček, protože oni byli lepším týmem. My potřebujeme být lepší,“ řekl Martin Brodeur, jenž předvedl několik kiksů.

Platnost uložené stránky vyprší: 16. 4. 2024 15:55:54