Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kreider je zpět ve druhém útoku

Kreider je zpět ve druhém útoku

Je to jenom hokej, přesto dokáže udělat pořádný průvan v hlavě a způsobit, že se téměř celý den na nic jiného nemyslí. Fanoušci hokejistů Capitals a Rangers mají dnes o hlavní téma k rozhovoru postaráno. Jejich oblíbené celky odehrají sedmý, a tudíž rozhodující, duel semifinálové série play off Východní konference. Kulisa v Madison Square Garden bude jistě až mimořádně mrazivá. Nikdo nesmí zaváhat, každé klopýtnutí bude potrestáno. Je tady další souboj, který pořádně potrápí srdce. Jezdci se na něj připravovali včera v tréninkovém centru, přičemž Chris Kreider už není členem čtvrtého útoku.
Pouze útok ve složení Marián Gáborík, Brad Richards a Carl Hagelin zůstal nezměněný. Jinak se John Tortorella činil. Mladík Chris Kreider byl vysvobozen ze čtvrtého útoku a připojil se do druhého k Ryanu Callahanovi a Dereku Stepanovi. Tahle lajna by tak znovu mohla soupeři pořádně motat hlavu svou rychlostí a šikovností. Také další dva útoky prošly kosmetickými změnami. V obraně k žádným změnám nedošlo. Tým tedy s největší pravděpodobností nastoupí s takto složenými útoky:


Carl Hagelin - Brad Richards - Marián Gáborík
Chris Kreider - Derek Stepan - Ryan Callahan
Artěm Anisimov - Brian Boyle - Brandon Prust
Ruslan Fedotěnko - John Mitchell - Mike Rupp / John Scott

„Umírám touhou se k té hře konečně dostat a hrát. Je to velká příležitost. Nemůžu se dočkat. V tomto období to má vždycky svoje kouzlo a je to zábava. Tyhle zápasy jsou plné emocí, vzrušení, nervů,“ řekl po tréninku Brian Boyle. Jeho spoluhráč Henrik Lundqvist zdůraznil, že každému hráči bude tělem putovat záplava emocí, ale každý by měl zároveň svoje pocity dokázat řídit. „Je důležité umět ovládat svoje emoce. Když vjedete na led, jste tak nadšený. Je důležité zůstat v pohodě a dokázat pod tlakem dělat správná rozhodnutí,“ vyjádřil se Hank.

Série mezi Rangers a Capitals začala přesně před dvěma týdny. Dnes stoprocentně skončí. Oba týmy za sebou mají dlouhé první série, ve kterých museli potvrdit svůj postup na poslední chvíli. Hráči Caps berou postup přes Boston stvrzený v sedmém duelu na ledě Medvědů za velký přínos. „Pomohlo to, víme teď, jaká atmosféra nás čeká. Nemyslím si, že by existovalo více nepřátelských území, než je to bostonské při sedmých zápasech. Nesmíte to ale nějak moc probírat v hlavě, musíte prostě hrát hokej,“ nechal se slyšet obránce Karl Alzner.

Platnost uložené stránky vyprší: 18. 4. 2024 23:58:49