Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jezdci se těší na domácí led, Alfredsson zůstal v Ottawě

Jezdci se těší na domácí led, Alfredsson zůstal v Ottawě

Dva dny bez hokeje mohli na některé fanoušky působit mírně absťákově. Zejména v tak napínavé době, jakou vyřazovací boje rozhodně jsou. Dnes v noci už je na programu další, v pořadí pátý, zápas mezi Rangers a Ottawou. Série se přesunula z hlavního kanadského města zpátky do Big Apple. Po čtvrtečním volnu se Jezdci včera znovu vrátili k tréninku. Nemuseli kvůli němu cestovat na předměstí, k dispozici jim byla Madison Square Garden. Při cvičení došlo ke změnám ve složení útoků.
Velmi intenzivního tréninku se zúčastnili všichni zdraví hráči, včetně zotavujícího se beka Stevea Emingera. Trenér John Tortorella se rozhodl, že Marián Gáborík nebude v jednom útoku s Bradem Richardsem. Hráči od sebe byli odtrženi ve třetí třetině posledního utkání a zdá se, že trend zůstane prozatím udržen. Slovenský forvard bruslil s Artěmem Anisimovem a Derekem Stepanem. Brad Richards působil mezi Ryanem Callahanem a Brandonem Dubinským. Dále pak Byl Ruslan Fedotěnko spolu s Brianem Boylem a Brandonem Pruste. Poslední lajna obsahovala Chrise Kreidera, Johna Michella a Mikea Ruppa, přičemž se občas připojil John Scott.

Leckdo odhaduje, že po návratu Carla Hagelina do šestého zápasu se znovu na scéně objeví útok Hagelin – Richards – Gáborík. Obranné dvojice zůstaly stejné. Steve Eminger získával potřebou kondici v extra dvojici s Jeffem Woywitkou. Spekuluje se o tom, že by Eminger mohl být k dispozici pro šestý duel série. Prý stačí jen zájem ze strany Johna Tortorelly. Trenér se včera novinářům s ničím nesvěřoval. Ve čtvrtek absolvoval telefonickou tiskovou konferenci, což bral jako novodobé mučení a včera působil jako větší mrzout, než jakým obvykle bývá.

Na oficiální „twitterovském“ účtu organizace Senators oznámila, že Daniel Alfredsson, který dostal úder loktem do hlavy od Carla Hagelina, do New York City nejel a napínavé střetnutí bude sledovat z domova. Výlet do atraktivního města si udělal mladíček Mark Stone a zažije tak na vlastní kůži atmosféru v Madison Square Garden. Na domácí fanoušky se Blueshirts moc těší. „Milujeme hraní doma, hraní před našimi fanoušky. Tahle aréna vytváří pro soupeře hodně nepřátelské prostředí. Domácí led představuje obrovskou výhodu,“ říká Brandon Prust.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 10:11:47