Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Trip začne za Hudsonem. I s Callahanem?

Trip začne za Hudsonem. I s Callahanem?

V hale Prudential Center v New Jersey odstartují Rangers třízápasový trip po kluzištích soupeřů. Tým z Manhattanu dostal včera od trenéra Johna Tortorelly volno. Důvodem ke zrušení tréninku byl zdravotní stav několik klíčových mužů ze sestavy, kteří potřebovali čas na ošetřování šrámů. Devils mají na marodce několik důležitých hráčů, mezi nimi je i Travis Zajac. V noci to bude pátý duel mezi divizními rivaly v sezoně, přičemž oba týmy zatím dokázaly při vzájemné konfrontaci zvítězit dvakrát.
Nadějně to vypadá se startem Ryana Callahana. Kapitán Rangers vynechal poslední tři zápasy kvůli problémům s pravou nohou. Zatím ovšem nepadlo žádné definitivní rozhodnutí. To si trenéři nechají až na dobu těsně před utkáním. Otázník leží i v brankovišti. Devils jsou sice oblíbeným soupeřem Henrika Lundqvista, jenže ten potřebuje odpočívat a po utkání na druhém břehu řeky Hudson čekají Rangers dva těžké duely v Ottawě a v Chicagu. Možná se tak dočkáme změny v podobě nástupu Martina Birona. Ale to je jen další spekulace.

„Myslím, že s tímhle se potýkáme celou sezonu, se zraněními a dalšími věcmi. To ukazuje charakter a odolnost hokejového klubu při hledání způsobu, jak najít cestu i v těchto situacích. Nedělní zápas byl jen dalším příkladem toho všeho. Na ledě to byla válka a kluci dávali svá těla všanc. Nyní musíme v tomto stylu pokračovat,“ vyzývá Michael Del Zotto a vzpomíná tím i na zápas s Bostonem, který Rangers vyhráli 4:3.

Ďáblové jsou na šestém místě Východní konference. Od osmé příčky je dělí jen pět bodů. I proto musela hodně bolet nedělní prohra 0:1 s Islanders. Martin Brodeur měl čtyřiadvacet úspěšných, leč málo platných, zásahů. Výkyv ve výkonech přišel v nejméně vhodnou dobu. Devils z posledních šesti zápasů vyhráli jen jeden. Jistě, chybí jim hráči z marodky. Alexej Podnikarovskij laboruje s pravým kolenem, obránce Andyho Greena trápily křeče. Oba vynechali utkání s Ostrovany. Stoprocentně mimo pak jsou Travis Zajac a Henrik Tallinder.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 10:06:29