Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fedotěnko je fit. Nastoupí proti Pens?

Fedotěnko je fit. Nastoupí proti Pens?

Před cestou do Pittsburghu se museli hráči Rangers ještě jednou zpotit ve svém tréninkovém centru. Jako milé překvapení posloužil návrat Ruslana Fedotěnka na led. Útočník se cítí dobře. Spekuluje se o tom, zda bude v sestavě proti Pens. Ze stejného důvodu se mluví také o Wojteku Wolském. Stu Bickel už trénoval v červeném dresu, který nosí obránci. Tak uvidíme, s jakou sestavou vyrukuje John Tortorella na divizního rivala, jenž sice dohnal v tabulce Philadephii, nicméně se musí dívat na záda New Jersey.
„Cítím se lépe, takže je to dobré. Jsem jen šťastný, že můžu konečně něco dělat. Je fakt dost těžké jen sedět a nic nedělat. Poslední dva dny jsem trochu cvičil a trénoval. Je skvělé být zpátky v akci,“ rozplýval se včera po tréninku Fedotěnko. Pak dodal, že si není úplně jistý tím, kdy se vrátí do hry. Fedotěnko si oblékla žlutý dres a pohyboval se ve čtvrtém útoku vedle Mikea Ruppa a Johna Mittchela. Stejnou skladbu tréninku však měl také Wojtek Wolski. Mezitím se Stu Bickel přesunul do obrany a bruslil s Jeffem Woywitkou. Je tedy pravděpodobné, že proti Penguins si zahraje buď Fedotěnko, nebo Wolski. Nic ale není definitivní.

Proti Pittsburghu nastoupí Rangers v této sezoně počtvrté. První dvě vzájemná střetnutí Jezdci ovládli, v tom posledním z 19. ledna ale doma prohráli 1:4. To nic nemění na tom, že dále vedou Atlantickou divizi s náskokem deseti bodů na dnešního soupeře. Blueshirts naposledy vyhráli 3:2 nad Columbusem až v prodloužení a teď je čeká výzva ještě daleko větší. „Je vždycky výzvou čelit tomuto týmu. Jsou hodně dobří v ofenzivě. Jejich top hráči jsou neskutečně dobří. Jo, bude to výzva, ale bude to zábavná výzva,“ domnívá se Henrik Lundqvist.

Leden byl z pohledu Tučňáků hodně povedeným měsícem. Zakončili ho osmi výhrami v řadě. V únoru už to tak slavné není. Výhry nad prohrami nepřevládají, v neděli odpoledne Malkin a spol. podlehli Buffalu vysoko 2:6. Za posledních pět zápasů napadalo do jejich sítě devatenáct gólů. „Bylo to pro náš tým velké zklamání,“ řekl o zápasu se Sabres kouč Dan Bylsma. „Věděli jsme, jakým jsou týmem, jak hrají a co by mohli na ledě udělat. Ale my jsme to nedokázali zachytit.“

Platnost uložené stránky vyprší: 19. 4. 2024 02:42:16