Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dokáží si Rangers i tentokrát poradit s Devils?

Dokáží si Rangers i tentokrát poradit s Devils?

Po výhře nad slabou Atlantou čeká Rangers jejich oblíbený soupeř – New Jersey Devils. Utkání v hale Prudential Center začíná v klasickou jednu hodinu ranní středoevropského času. Jezdci obě předešlá utkání s Ďábly zvládli a pokaždé dokázali odskočit svému soupeři o tři branky. Ovšem současná forma svěřenců trenéra Brenta Suttera dává tušit, že tento zápas nebude ničím jednoduchým. Do utkání by tentokrát měl zasáhnout Henrik Lundqvist, který v předchozím duelu přenechal své místo mezi tyčemi Stephenu Valiquettovi.

Kdo předvídal, že New Jersey půjde bez své brankářské modly Martina Brodeura ke dnu, tak se mýlil. Platí to alespoň do této doby. Ďáblové v posledních devíti zápasech odjížděli z ledu jako vítězové hned v osmi případech a stále více se tlačí do vrchních pater Východní konference. Naposledy si poradili s Penguins, které zdolali v poměru 4:1. O tento úspěch se šestadvaceti úspěšnými zákroky zasloužil také gólman Scott Clemmensen, který dostává stále více příležitostí před Kevinem Weekesem. „Dnešní večer jsme předvedli velmi slušný výkon,“ přinesl svůj pohled na utkání kouč Sutter. „Odvedli jsme skutečně dobrou práci. Hráli jsme chytře a neztráceli příliš mnoho puků. A když jsme přeci jen chybovali, postaral se o to „Clemmer“ (brankář Clemmensen).“

Lodivod Jezdců Renney po nepovedených vystoupeních v Montrealu a s Calgary opět řádně zamíchal s útočnými formacemi. I přes výhru 3:2 po prodloužení však předvedené hra nebyla ideální. Rozhodující branku vstřelil už po osmnácti sekundách nastavení Scott Gomez. „Bylo to pro náš tým důležité vítězství,“ okomentoval zápas Gomez. „Je skvělé takto vsítit rozhodující gól. Doufám, že tato výhra tým nabudí k lepším výsledkům.“ Bodově hojné bylo utkání pro Wada Reddena, jenž rozehrál všechny gólové akce svého mužstva a připsal si tak tři asistence.

Domácím bude mimo gólmana Martina Brodeura chybět také Andy Greene a Matt Halischuk. Složení útočných a obranných formací pak bude vypadat takto…

Zach Parise - Travis Zajac - Jamie Langenbrunner
Patrik Eliáš - Duinus Zubrus - Brian Gionta
Jay Pandolfo - John Madden - Brian Rolston
Mike Rupp - Bobby Holík - David Clarkson

Bryce Salvador - Paul Martin
Colin White - Johnny Oduya
Jay Leach - Mike Mottau

Scott Clemmensen
Kevin Weekes

Rangers po uzdravení Wada Reddena nebudou postrádat žádného hráče a nastoupí v plné síle. Mezi tři tyče se postaví Lundqvist a složení útočných řad nejspíš Tom Renney ponechá po vítězném zápase beze změny.

Markus Näslund - Scott Gomez - Nikolaj Žerděv
Nigel Dawes - Chris Drury - Ryan Callahan
Aaron Voros - Brandon Dubinsky - Fredrik Sjöström
Lauri Korpikoski - Blair Betts - Colton Orr

Michal Rozsíval - Marc Staal
Wade Redden - Dan Girardi
Dmitrij Kalinin - Paul Mara

Henrik Lundqvist
Stephen Valiquette

Platnost uložené stránky vyprší: 18. 4. 2024 07:05:02