Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Proti Devils s Fritschem v sestavě

Proti Devils s Fritschem v sestavě

Slavný klub z Manhattanu stále pokračuje ve spanilé jízdě začátkem ročníku a dnes večer bude mít možnost prodloužit svou vítěznou sérii už na pět zápasů. V domácí hale Madison Square Garden se mu postaví tým New Jersey Devils a newyorští diváci tak poprvé v nové sezóně uvidí „bitvu o řeku Hudson“, jak se též souboji mezi Rangers a Devils říká.

Jezdci si v posledním střetnutí poradili s týmem Philadelphie, který díky brankám v úvodním dějství porazili 4:3, čímž získali čtvrtou výhru za sebou v úvodu sezóny. To se jim naposledy podařilo před 25-lety. Svěřenci kouče Toma Renneyho se zatím můžou těšit z perfektně zvládnutých her v oslabení. Žádný tým ještě při své vlastní přesilovce nedokázal Jezdcům vstřelit branku. To samé se nedá říct o početních výhodách Rangers, které dosahují úspěšnosti patnácti procent.

I Ďáblům z New Jersey se vydařil vstup do nového ročníku National Hockey League, když vyhráli oba úvodní zápasy. Nejdříve si Devils poradili s Islanders, které porazili 2:1, a poté dokázali přehrát i Pittsburgh Penguins. Zápas s Tučňáky dospěl až do prodloužení, kde zaúřadoval Zach Parise, který svou druhou brankou v sezóně rozhodl o vítězství svého týmu. Generální manažer Devils Lou Lamoriello v létě přivedl volné agenty Briana Rolstona a Bobbyho Holíka, kteří už v minulosti v dresu New Jersey nastupovali. V brance Ďáblů stále zůstává Martin Brodeur, který v této sezóně zaútočí na rekord Patricka Roye v počtu vítězných zápasů.

Na straně Rangers se v zápase znovu objeví brankářská jednička Henrik Lundqvist, ale ve třetí formaci už nenastoupí Patrick Rissmiller, který má potíže s pravým kotníkem (zranění ze zápasu s Flyers) a v zápase ho nahradí Dan Fritsche. Sestava Blueshirts tedy bude vypadat takto…

Markus Naslund - Scott Gomez - Chris Drury
Aaron Voros - Brandon Dubinsky - Nikolai Zherdev
Dan Fritsche - Lauri Korpikoski - Ryan Callahan
Fredrik Sjostrom - Blair Betts - Colton Orr

Wade Redden - Michal Rozsival
Marc Staal - Paul Mara
Dimitri Kalinin - Dan Girardi

Henrik Lundqvist
Stephen Valiquette

Listina zraněných hráčů Devils nečítá žádné jméno a tak se svěřenci trenéra Brenta Suttera představí v následujícím složení…

Eliáš – Rolston – Gionta
Parise – Zajac – Langenbrunner
Pandolfo – Madden – Clarkson
Rupp – Holík – Zubrus

Salvador - Martin
White – Salmela
Oduya - Mottau

Brodeur
Weekes

Platnost uložené stránky vyprší: 19. 4. 2024 01:24:26