Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odveta: Penguins míří do MSG

Odveta: Penguins míří do MSG

Dnešní večer se sehraje odvetný zápas mezi celky New York Rangers a Pittsburgh Penguins, tentokrát v newyorské Madison Square Garden. Předešlý zápas skončil lépe pro Pens. Ti prokázali ukázkovou efektivitu, když z 20 střeleckých pokusů vstřelili 3 branky. Oproti tomu Rangers ztroskotali na své nemohoucnosti dát víc než jeden gól a samozřejmě také na brankářských schopnostech Marca-Andre Flueryho. Zápas přinesl mimo jiné také jeden zajímavý incident - Brandon Dubinsky ve druhé třetině zasáhl bruslí nejproduktivnějšího hráče Penguins, Malkina. Ten na nějakou chvíli opustil utkání, aby mohl být ošetřen. V průběhu dalšího dění se ovšem do zápasu vrátil s několika stehy na tváři. Mladý Rus se po zápase na nováčka Dubinskyho nezlobil: „Nebyl to úmysl. Řekl, že šlo o nehodu. Moc se mi za to omlouval.“
Penguins se po výhře dostali do čela konference, Rangers si naopak zkomplikovali postup do play-off. Situace okolo postupové osmičky je totiž nesmírně zapeklitá – 8 týmů se stále tlačí na 6 postupových míst a žádný z nich nemá nic jistého. Svěřenci Toma Renneyho drží 6. příčku a mají stejně bodů jako Flyers a Bruins, avšak jeden zápas k dobru.

MSG uvidí poslední vzájemné střetnutí těchto týmů v základní části. Rangers si v těchto zápasech připsali 8 bodů, Penguins 5. Zraněný na straně Blueshirts zůstává stále jen Blair Betts. Pens budou stejně jako v minulém zápase chybět Roberts, Eaton a Hall.

Na závěr malá zajímavost: Poslední výhra Pittsburghu v MSG sahá až do minulé sezóny, konkrétně do data 1. 3. 2007.

Statistiky ...

Platnost uložené stránky vyprší: 28. 3. 2024 17:18:44