Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Do Philadelphie se změnami v sestavě

Do Philadelphie se změnami v sestavě

Aréna Wachovia Center dnes spatří divizní bitvu mezi Flyers a Rangers. Tým z Manhattanu je zajisté posílen výhrami nad dalšími divizními rivaly. V prvním případě nad "Tučňáky" z Pittsburghu a naposledy nad New Jersey Devils. V tomto zápase "Jezdci" dlouho prohrávali 0:1, až Chris Drury necelých 5 minut před koncem základní hrací doby vyrovnal na 1:1. Tento stav vydržel až do samostatných nájezdů, kde se našel jediný úspěšný střelec - Nigel Dawes. Tom Renney pro dnešní klání udělal vynucené i nevynucené změny v sestavě. Nejdříve ta první, vynucená - do hry dnes nezasáhne Blair Betts a ve 4. útoku ho nahradí Ryan Hollweg. Checking-line by tedy měla vypadat následovně: Sjostrom - Hollweg - Orr. Další změnou, tentokrát nevynucenou, je změna na postu brankáře. Do hry nezasáhne jednička Rangers Henrik Lundqvist, nýbrž náhradník Stephen Valiquette. S trochou nadsázky se dá říct, že Valiquette je specialista na Flyers. Posuďte sami - Dvojka "Jezdců" nastoupila proti soupeři z Philadelphie ve třech zápasech. A výsledek? Dvě čistá konta a v posledním případě jediný gól z 18 střel.
Nyní něco k dnešnímu soupeři Rangers. Do sestavy Flyers se vrátil jejich nejproduktivnější hráč - Mike Richards. Ten se ve 3 zápasech po zranění hned 2x zapsal mezi střelce. Přesto jsou poslední výsledky "Letců" špatné. Bilance 1-2-2 (výhry-porážky-porážky v prodloužení/na nájezdy) v posledních 5 zápasech mluví za vše. Nad všemi těmito výsledky nejvíce vyčnívá výprask 1:7 v Pittsburghu. Zde jsou hráči, kteří by z různých důvodů neměli do utkání zasáhnout - Hatcher, Umberger, Jones, Gagne, Rathje.

Ve vzájemných zápasech letošní sezóny kralují Rangers, kteří svého dnešního protivníka porazili 5x (z toho 2x po samostatných nájezdech) a jen jedinkrát z ledu odjeli poraženi.

Na závěr jedna potěšující zpráva pro některé české fanoušky - zápas bude od půlnoci k vidění na Galaxii Sport.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 09:32:30