Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tanner Glass stanovil nový rekord!

Tanner Glass stanovil nový rekord!

Po přečtení titulku vás určitě musí zajímat, jaký že to rekord stanovil hráč, který je neefektivní, zbytečný a hraje ve čtvrtém útoku, jménem Tanner Glass. Co mohl udělat? Co dokázal? No, nikdo neřekl, že to je rekord v pozitivním slova smyslu. Gratulujeme Tanneru Glassovi, který nyní drží rekord zápasů, ve kterých útočník nedal gól. Číslo k 26. 3. je 56 utkání. Jenom by se hodilo říct, že originál je z fanouškovské stránky a překladatel se s ním ztotožňuje.
Jak jste si mohli přečíst, Glass nyní drží rekord útočníků, kteří nedokázali vstřelit ani jeden gól v desítkách zápasů. Nikdo z útočníků není v historii organizace horší. Vím, že Glass je hráč ze čtvrté řady, jenž není placen za střílení branek, ale mít 56 zápasů bez gólu je trochu směšné.

Pokud vážně nedokážete ani párkrát skórovat, přičemž dostáváte 1,45 milionů dolarů za rok, tak musíte výborně zvládat úkoly, které se týkají role ve čtvrtém útoku. To znamená, že musíte do týmu přinést jiskru a houževnatost, když se bude bránit. Bohužel, ani toto Glassovi nejde. To vyvolává otázku, proč mu, sakra, dal Glen Sather tolik peněz v podstatě za nic. Perlou je délka smlouvy, která čítá tři roky.

Podle mého názoru, jestli budou všichni Jezdci zdraví, by se neměl k sestavě v playoff Glass ani přiblížit. Playoff je totiž doba, ve které musí všichni hráči přispět. Glass pravidelně přispívá minimálně, nebo vůbec. Jedinou věc, kterou by mohl dokázat, je nějaká chyba, která by Rangers stála zápas. Je to proto, že Glass je typem hráče, jemuž není připisována výhra, ale prohra.

Glass jen potvrzuje to, že je jedním z nejhorších letních podpisů historie, což potvrzuje každým zápasem a utvrdil to výše napsaný rekord. Tady tohle by se nemělo opakovat. Zvláště pak ta (super) přeplacená smlouva.

Platnost uložené stránky vyprší: 19. 3. 2024 08:53:11