Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ...rychlá poznámka za letu

...rychlá poznámka za letu

Všimli jste si, jaké branky dali Rangers ve včerejším zápase s Tampou? První gól byla krásná teč Nigela Dawese. Druhá trefa Jaromíra Jágra se otřela o obránce a zapadla za Holmqvista, který díky clonícímu Shanahanovi nic neviděl. Pojistku přidal sám Brendan poté, co zakempoval při přesilovce na brankovišti, ustál souboj s obráncem a zasunul za bezmocného Švéda. Tedy...tentokrát ne za Henrika.
V posledním vydání jsem psal, že je třeba hrát jednodušší hokej, jít více na brankoviště a střílet přes clonu. Stalo se a Rangers vyhráli.

V posledním článku na Blueshirt Bulletin píše Dubi Silverstein následující:

Jágr zůstal dlouho po prohře s Torontem 4:1 s Brendanem Shanahanem [v kabině], aby prodiskutovali, co je třeba k tomu, aby obrátili přízeň paní Štěstěny opět na svou stranu. Vzniklý konsensus byl, že je třeba jít před bránu. "Mluvíme tu o střílení puků na branku," řekl trenér Tom Renney. "Ale také o hráčích před brankou, kteří budou clonit, pracovat na brankovišti a dávat odtud góly. Tak to prostě je. Takhle prostě musíme dát góly."

Bohužel mám obavu, že to Jezdcům příliš dlouho nevydrží. V posledních dvou sezónách jsem několikrát zažil velké zklamání. Blueshirts po sérii porážek konečně zabrali, zahráli jednoduše, efektivně a chytře. Tím ale získali zpět sebevědomí a vrátili se zpět ke svému horšímu já.

Jak to bude v zápase s Washingtonem?

Let's Go Rangers
klov-klov-klovklovklov

Platnost uložené stránky vyprší: 19. 3. 2024 09:44:51