Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Martin Hanzal do Rangers?

Martin Hanzal do Rangers?

Pomalu, ale jistě se blíží poslední den přestupů v NHL. S tím přibývají i spekulace o možných výměnách na poslední chvíli. Chybět nemohou samozřejmě ani Rangers. Ti nutně potřebují třetího centra, který umí na vhazování a umí vystřelit. Tím pádem by se Kevin Hayes posunul na křídlo. Horlivě se na různých fórech, ale i na webových stránkách diskutuje, kdo by mohl přijít. Nejvíce se objevují dvě jména. Jsou to spoluhráči a jsou to Antonie Vermette a Martin Hanzal.
Začněme u Kanaďana, o kterého má zájem hodně týmů. Před několika týdny byl bývalý hráč Rangers a nyní GM Arizony Don Maloney v MSG, aby si promluvil se svým kolegou z manažerského křesla Glenem Satherem. A spekulace mohly začít. V poslední době Maloney říká, že chce vyměnit Vermetteho, který by se jinak stal na konci sezony volným hráčem. To je ale náhoda, viďte? Coyotes chtějí vyměnit centra… Koho potřebují Jezdci? Správně, centra. Vypadá to, že by si to perfektně sedlo. Potenciální výměnu by mohly zmařit problémy s platovým stropem.

Kdyby Jezdci poslali do Arizony J. T. Millera, tak by to mohl být fair obchod. Dvaatřicetiletý Vermette je osvědčený centr, který dokáže dát víc než dvacet gólů a stejný počin s přihrávkami za sezonu. Zato Miller je bývalý výběr v prvním kole draftu, který má velký růstový potenciál. Zatímco jména vypadají moc hezky, tak s penězi je to horší. Vermetteho stávajícího smlouva činí 3,75 milionů dolarů za rok, kdežto Millerova pod milion. Rangers by se pod platový strop nevešli. Je možné, že Blueshirts ještě někoho přihodí. Nebo půjdou po Hanzalovi.

Martin Hanzal je mohutný centr, což potvrzuje i jeho téměř dvoumetrové tělo vážící bezmála metrák. Hraje tvrdě a je skvělý na vhazování. Momentálně má 24 bodů, a to díky osmi gólům a šestnácti asistencím. Není to moc, ale hrál jen 37 zápasů. Zapojuje se do přesilovek i oslabení. Co se týče buly, tak jsou na tom s Vermettem skoro stejně. Mimochodem, ona jsou lepší na vhazování než kterýkoliv centr Jezdců. Blíží se jen Dominic Moore s 55 procenty. V dalších faktech ale už lépe vychází Hanzal. Je mladší, to je první věc. Je větší, takže by Jezdci mohli využívat jeho schopnosti, aby procházeli středem hřiště. Nejdůležitější rozdíl je v platovém stropu. Hanzal má 3,1 milionu, navíc jeho kontrakt je až do roku 2017.

Jim Matheson z Edmonton Journal News před pár dny zvažoval situaci mezi Coyotes a Rangers. Don Maloney vymění do Rangers Martina Hanzala. Se Satherem jsou kamarádi a něco spolu vymyslí. Souhlasím se Stevem Zipayem, který napsal, že trejd za Millera a Johna Moora by dával smysl, i když Coyotes potřebují zkušeného beka, nebo mladé křídlo.“ Matheson se v NHL pohybuje už dlouho, ale třeba minulou sezonu mu nevyšla předpověď, která, říkala, že do Rangers půjde Nail Yakupov. I tak je velmi respektovaný. A co jeho výrok vlastně znamená? Řekl, že oba GM jsou kamarádi, takže při možném trejdu by byli oba fair.

Co myslíte vy? Přijde do Rangers někdo z dvojice těchto hráčů? Nebo byste si přáli ještě někoho jiného.

Platnost uložené stránky vyprší: 19. 3. 2024 11:42:14