Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stalberg: Snažili jsme se o prodloužení smlouvy, ale pak už jsem nechtěl čekat

Stalberg: Snažili jsme se o prodloužení smlouvy, ale pak už jsem nechtěl čekat

Jen jednu sezonu odehrál Viktor Stalberg u New York Rangers. Další kapitola jeho hokejové kariéry se bude psát v Carolině, s níž se na začátku července po otevření trhu domluvil na roční smlouvě. Místo rušného velkoměsta ho tak čeká poklidné prostředí uprostřed lesů. Sám doufal, že na uspěchaném Manhattanu stráví delší část své kariéry. Chtěl novou smlouvu. Nakonec to ale neklaplo. Svůj nový tým označuje za velmi nadějný.
Podle Stalbergových slov jednání s Rangers nespěla do zdárného konce, proto přijal nabídku jiného klubu. „Snažili jsme se smlouvu prodloužit, ale oni nemohli dospět k nějakému rozhodnutí a já už nechtěl déle čekat,“ řekl třicetiletý hokejista švédskému listu Sportbladet. V Carolině si v příštím ročníku vydělá 1,5 milionu dolarů.

„Těším se tam. Je to zajímavé mužstvo. Když jsme s nimi hráli, byli trochu jako noc a den. Doufejme, že jim pomohu a dodám nějakou stabilitu. Jsou každopádně mladý a nadějný tým. Bude to vzrušující,“ nechal se slyšet Stalberg, jenž se v týmu potká s několika krajany. U Hurricanes působí Elias Lindholm, Viktor Rask, Eddie Lack a Joakim Nordström. „Jo, to je super. Nordströma trochu znám,“ dodal Stalberg, jenž za Rangers v základní části uplynulé sezony nasbíral 20 bodů (9+11).

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 10:06:27