Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pomoz mi dostat holku na ples, žádal fanoušek Zuccarella. Útočník neváhal

Pomoz mi dostat holku na ples, žádal fanoušek Zuccarella. Útočník neváhal

Mats Zuccarello daroval jednu ze svých hokejek, aby pomohl rozvíjet mladou lásku. Tak lze zkráceně popsat příběh, který se odehrál v Madison Square Garden před zápasem s Columbusem. Vinny Mutone, osmnáctiletý fanoušek Jezdců, během rozbruslení vytáhl ceduli s nápisem: „Zuccu, když mi dáš svou hokejku, půjde se mnou na ples.“ Odkazoval tím na svou vedle stojící přítelkyni Catherine De Pinho, s níž se po více než tříletém přátelství dal dohromady a nyní spolu měsíc chodí. Hokejista jim oběma trochu vyrazil dech, protože okamžitě uposlechl.
Zuccarello po přečtení cedule popadl na střídačce jednu ze svých hokejek a následně dal pokyn členovi ochranky, aby hůl donesl do těch správných rukou – ke šťastnému fanouškovi. „Nemysleli jsme si, že to zabere, ale vyšlo to. Málem jsem se trochu rozbrečel,“ řekl pro list New York Daily News Mutone. Norský hokejista řekl, že transparent byl na první pohled špatně čitelný a že mu chvíli trvalo, než ho celý přečetl. Pak se hned rozjel pro hokejku. „Musím pomoct kamarádovi. Pomoci mu dostat ji na ples,“ smál se Zuccarello, jenž po zápase hokejku i ceduli ještě podepsal. Na hůl dopsal vzkaz, aby se na plese bavili.

Mutone chtěl tímto způsobem originálně požádat svou dívku, aby šla s ním. „Oba milujeme Rangers. Šli jsme na zápas a já si tak říkal, že vím, že hráči jsou k fanouškům hodně přívětiví. Tak jsem si řekl, že udělám takový transparent. Miluji Zuccarella. Je to můj oblíbený hráč,“ řekl Vinny Mutone. Jeho přítelkyně řekla ano. Udělala by to, i kdyby nedostal hokejku? „Jo, určitě,“ podotkla.

Když Mutone ukázal nápis, řekl mu po chvíli jiný fanoušek, že to vypadá, že se Zuccarello skutečně chystá jeho přání splnit. „V první chvíli jsem tomu nevěřila. Najednou byl ale poslední na ledě a pak šel pro hokejku a ukázal na nás. A my jsme začali šílet,“ nechala se slyšet Catherine. Její přítel Vinny hraje hokej, je ale pravák. Zuccarellovu hůl tak použít nemůže. I když možná by ji nepoužil, i kdyby mu vyhovovala. „Držet jeho hokejku je skvělý pocit. Je to šílené. Půjdu s ní spát,“ poznamenal Mutone.


To je úlovek.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 08:57:55