Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website V lednové FANSMANIA.EU Tipovačce triumfoval pestic94

V lednové FANSMANIA.EU Tipovačce triumfoval pestic94

Nevyrovnané lednové výkony Jezdců nejlépe svědčily uživateli pestic94, který se ziskem 12 bodů z 11 zápasů zvítězil ve čtvrté etapě FANSMANIA.EU Tipovačky. Rozhodující byla jeho tipérská forma ve druhé polovině měsíce, v níž uhodl vítěze ve všech šesti utkáních včetně jednoho přesného skóre. Ve velmi těsné tabulce se díky tomu dostal o jediný bod před dvojici pronásledovatelů, jimiž byli druhý Snek a třetí Phlambo, jemuž kvůli slabšímu úvodu nestačila ani série devíti uhodnutých vítězů.
*galerie titulek="Ceny pro vítěze 4. a 5. etapy FANSMANIA.EU Tipovačky 2015-2016" zarovnani=vpravo obrazky=7206,7268*Náš čtenář pestic94 obdrží přívěšek na klíče s logem Rangers od našeho sponzora, kterým je internetový eshop s produkty ze všech hlavních amerických sportů FANSMANIA.EU. V 29 únorových dnech čeká Rangers porce 14 zápasů a v naší FANSMANIA.EU Tipovačce v tomto měsíci budeme hrát o šedé tričko Rangers.

Po prvních dvou únorových utkáních si výrazný šestibodový náskok na čele dlouhodobé FANSMANIA.EU Tipovačky na celou základní část drží hooory (47 bodů z 51 zápasů). Na druhé místo se i přes zapomenuté tipy u dvou střetnutí posunul(a) Vendytweety (41 bodů ze 49 tipů). Se ztrátou dalších dvou bodů následují Phlambo a 2610.

Nezapomeňte včas vkládat své tipy ke všem zápasům. Účast je zcela zdarma pro registrované členy našeho fóra.

Seznam všech cen naleznete v tomto článku.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 09:05:05