Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Co je se Zuccarellem? Jeho kamarád napověděl

Co je se Zuccarellem? Jeho kamarád napověděl

Mats Zuccarello je mimo hru na neurčito. Tohle oficiálně víme. Rangers totiž nepotvrdili to, o čem se mohutně spekuluje, a to otřes mozku. Organizace totiž uvedla oficiální status – zranění v horní části těla. Zpočátku Alain Vigneault, trenér Rangers, odpovídal, že by neměl být mimo celou sérii. Takže jak to vlastně je?
Na internetu se o tom hodně spekuluje. Tady jsou nejčastější věty, které se objevují na internetových diskuzích:


Má frakturu lebky.
Skoro nemůže říct svoje jméno.
Má potíže s jeho motorickými dovednostmi.
Jeho kariéra může být u konce.

Je to všechno pravda? Možná. Je to všechno lež? Pravděpodobně. Mohla by tu být špetka pravdy? Jistě, že ano. Ale všechno jsou to jenom spekulace.

Larry Brooks, skvěle informovaný novinář New York Post, ve svém článku napsal: New York Post se z několika zdrojů dozvěděl, že Zuccarello rozhodně nebude k dispozici pro druhé kolo proti Capitals. Kromě toho – kdyby Rangers postoupili do konferenčního finále a dále, tak je nad startem Nora otazník. Není známo, zda sedmadvacetiletý Nor, který byl hospitalizován na nejméně jednu noc, utrpěl další zranění.

Včera norský deník publikoval článek, ve kterém hovoří Alexander Bonsaksen, jenž je Zuccarellův velký kamarád. Řekl: „Teď bude jen relaxovat. Je to běžný postup při otřesu mozku. Leží, moc se nedívá na televizi a tak podobně. Pak je to nuda. Není zrovna elegantní ležet většinu dne na gauči nebo posteli.

A jak se Zucca cítí? „Poté, co se to stalo, jen řekl, že dostal střelou do hlavy a že byl později trochu omámený. Nic víc. Je nemožné říci, jak dlouho musí počkat, ale nemyslím si, že měl otřes mozku předtím. Aspoň ne nějaký vážný. Mohl by být zpátky rychle, může to vzít nějaký čas. To nikdo neví, ale držím mu palce.

Zdroj: fulltiltnyr.com
Platnost uložené stránky vyprší: 28. 3. 2024 20:12:35