Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SLEDUJEME ON-LINE: Konec přestupů, stále ale některé vyplouvají na povrch

SLEDUJEME ON-LINE: Konec přestupů, stále ale některé vyplouvají na povrch

Každý rok je tohle jeden z nejvzrušujících dní sezony. Trade deadline day. Den, kdy se v zámoří uzavírají přestupy. Týmy tak mají poslední možnost pozměnit své sestavy před blížícím se play off. Pro newyorské Rangers je letošní uzávěrka obzvláště zajímavá. Koná se v den, kdy mančaft ve své aréně přivítá aktuálně nejlepší celek soutěže z Nashvillu. Proti němu se tak může v dresu Blueshirts představit hned několik nových hráčů. A nějaký ten nováček se tam určitě objeví, protože vedení Jezdců bylo na trhu aktivní už včera. A co dnes? Startuje šachová partie, v níž figurky představují hokejisté. Startuje náš on-line přenos.

Z rybníku NHL: Do Penguins jde bek Ben Lovejoy z Anaheimu. K Ducks jde Simon Despres. Další výměnou je ta mezi Calgary (příchod 2. kola) a Vancouverem (příchod Baertschiho --- 22letý Švéd, letos hrál NHL, v roce 2013 celková třináctka).

Aktuality z Rangers: Pokud se nestane zázrak, tak minimálně na playoff nebude Mats Zuccarello chybět. Neměl by ani poté, jelikož podle všeho podepsal nový kontrakt. Organizace ještě nic neoznámila. Doufejme, že se nic neděje a jedná se o pouhé formality. Zuccarello ale na 99% podepsal a slevil ze svých požadavků (těch, které prezentovaly média).

KONEC PŘESTUPŮ 2014/15
Přestupy budou však ještě doznívat.

Z rybníku NHL: Columbus prodloužil Cama Atkinsona na tři roky. Každý rok bude mít jiný plat. Postupně: 2,5, 3,5, 4,5 milionu dolarů.

Z rybníku NHL: Podle Darrena Dregera z TSN probíhá dokončovaní nejméně jednoho trejdu u Penguins.

DESET MINUT DO KONCE Chybí deset minut do konce přestupů. Nic velkého se neděje a nic nenasvědčuje tomu, že by to tak mohlo být. Je možné, že po deváté hodině ještě přijdou na svět nějaké informace, možná prodloužení smluv nebo malé trejdy.

Aktuality z Rangers: Rangers se v posledních letech vzdávají voleb v prvním kole draftu. I proto Jim Cerny pravdivě řekl, že v následujících letech budou muset Blueshirts velmi dobře volit v 2., 3. a 4. kolech. Také prý budou potřebovat trochu štěstí. Jako letos, když Hayes, jenž byl draftován v prvním kole, nepodepsal s Chicagem, ale následně s Rangers.

Z rybníku NHL: Olli Jokinen opouští Toronto a jde do St. Louis. To do Kanady posílá pozdní volbu v draftu.

Z rybníku NHL: Ostrovany opouští Cory Conacher, jenž jde do Vancouveru výměnou za Dustina Jeffreyho.

Aktuality z Rangers: Za pár minut předstoupí před novináře Glen Sather a Keith Yandle. Jeho dresy už jsou na pultech obchodů.


Dresy už jsou v obchodě.

HODINA DO KONCE

Z rybníku NHL: Další informace pro ty, kteří se specializují na české hráče. Islanders posiluje Michal Neuvirth. Do Buffala jde Chad Johnson a třetí kolo v draftu.

Z rybníku NHL: Colorado získává Freddieho Hamiltona ze San Jose. Tam jde Karl Stollery. Jedná se o „AHL“výměnu.

Z rybníku NHL: Pittsburgh má podle Marka Spectora obránce Iana Colea. Do St. Louis za něj míří Robert Bortuzzo. Blues mají také 7. kolo v roce 2016.

Z rybníku NHL: Tyler Kennedy ze San Jose se stěhuje na Long Island. Islanders za něj dali podmíněné třetí kolo letošního draftu.

Z rybníku NHL: Bomba pro české fanoušky! Marek Židlický se stěhuje do Detroitu. Devils dostanou 3. kolo 2016. Pokud se dostanou Red Wings do finále, bude to kolo druhé.

Z rybníku NHL: Ben Smith končí u Sharks. Jde do Chicaga, odtud putuje do Kalifornie Andrew Desjardins.

Aktuality z Rangers: Bývalý Yandelův spoluhráč Mike Ribeiro: „Keith je skvělý bruslař, někdy vypadá jako útočník. Dobrá střela, skvělý na přesilovky. Mimo led je skvělý chlap, je vtipný. Veselý. Chcete, aby byl s vámi. Je to vážně profík, chce vyhrávat.

Z rybníku NHL: Výměna mezi Tampou a Philadelphií už je známá delší dobu. Více nejspíš vydělali Flyers. Ti získali Radko Gudase a letošní první a třetí kolo. Na Floridu míří Braydon Coburn.

Z rybníku NHL: Canadiens posilují. Přivedli si Briana Flynna z Buffala (za něj dali 5.kolo draftu 2016) a Jeffa Petryho z Edmontonu. Za něj dali letošní druhé kolo a podmíněné páté kolo.

Aktuality z Rangers: Vždy skvěle informovaný Larry Brooks píše, že Rangers v letošní trade deadline skončili. Monžá bude ještě něco malého, ale nic velkého nečekejte. Neměli bychom čekat vůbec nic.

Aktuality z Rangers: Jim Cerny potvrdil, že Keith Yandle si dnes odbude debut. Klingberg půjde na farmu a Sheppard by měl hrát centra.

Z rybníku NHL: Arizona dále rozprodává. Dalším hráčem na odchodu je český bek Zbyněk Michálek, který jde společně s podmíněným třetím kolem do St. Louis. Odtud jde ke Kojotům prospekt Maxim Letunov. Arizona bude platit polovinu platu.


DOSUD USKUTEČNĚNÉ TREJDY:
Arizona: Keith Yandle, Chris Summers, 4. kolo draftu 2015
Rangers: John Moore, Anthony Duclair, 2. kolo draftu 2015, 1. kolo draftu 2016 nebo 2017

San Jose: James Sheppard
Rangers: 4. kolo draftu

Winnipeg: Carl Klingberg
Rangers: Lee Stempniak

Platnost uložené stránky vyprší: 19. 3. 2024 03:20:39