Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Hrdí tatínkové se připojili k hráčům. Zajdou si třeba na golf

Hrdí tatínkové se připojili k hráčům. Zajdou si třeba na golf

Rangers měli v Torontu větší podporu, než je na venkovních zápasech zvykem. Mnohem větší očekávají dnes v Denveru. Je totiž Dads trip. To znamená, že tatínkové hráčů se připojí k týmu. Letos je to na dva zápasy. Otců bude celkem sedmnáct, je to velká událost. Mají ji rádi hráči, trenér i samotní taťkové. Tradice, kterou provozuje celá liga, tu byla po dlouhé době minulý rok, protože John Tortorella ji neprovozoval. To se s příchodem Alaina Vigneaulta změnilo. Akce má být jistým výrazem poděkování tatínkům za to, co pro své synky v životě udělali.
„Je to skvělé. Jsem týmu vděčný, že to dělá,“ řekl Dan Boyle, jehož otec Roger byl v hledišti při tom, jak dal jeho syn gól Torontu. „Naši tátové sledují každý zápas, ale tohle jim dává příležitost vyzkoušet si, jak to chodí, jak se připravujeme, jaké je to létat z města do města. Je hezké dát jim ochutnat, jaké to je.“ Boyle se musel smát, když zjistil, že jeho otec řekl během středečního tréninku blueshirstunited.com to, že si myslel, že první gól proti Torontu dal Zuccarello, přitom skóroval jeho vlastní syn. „Podíval jsem se na modrou, ale on tam nebyl,“ řekl s úsměvem Roger Boyle. „Byl už před brankou a skóroval!“ A Dan jen kroutil hlavou a smál se. „Neřekl mi, že si myslel, že to byl Zucc. Řekl, že se na mě díval na modrou! To je moc.

Být schopen zařídit hráčům a jejich tatínkům sdílené okamžiky a vzpomínky jsou přesně ty důvody, proč si trenér Alain Vigneault a celá organizace myslí, že je důležité, aby se tyto výlety konaly každý rok. „Pokaždé, když jsem součástí jedné z téhle zkušeností – ať jsou to tatínkové, maminky, sourozenci – bylo to úžasné,“ řekl Vigneault po středečním tréninku. „Máme příležitost spolu létat, večeřet. Uvidí dva zápasy. Půjdou na některé naše taktické porady. Pro nás trenéry je to skvělé. Vidíme hráče s jejich tatínky, se kterými se lépe poznáme. Oni zase poznají tým.

Dan Boyle byl v Torontu s Pierrem Brassardem, Laurencem Stempniakem, Markem Talbotem, Bernardem Nashem, Markem Girardim Robertem Kleinem. K téhle skupině se připojí v Denveru, kde pro ně bude večer přichystáno soukromé pohoštění, Sean McDonagh, Brad Stepan, Henry Staal, Kevin Hayes, Dennis Miller, David Kreider, Richard Hunwick, John Moore a Fred Glass. „Tohle je můj pátý Dads Trip. Všechno je tak speciální, dost se bavíme,“ řekl otec Dericka Brassarda, Pierre. „Bavíme se tu každý s každým. Organizace se vážně snaží, abyste měli pocit, že jste členem jedné velké rodiny.

Laurence Stempniak, který žije na severu státu New York a včera byl úplně mimo z výměny mezi Buffalem a Winnipegem, poznamenal, že tohle pro něj je speciální. Svého syna viděl v dresu Rangers živě pouze jednou, a to proti Panthers v MSG. Teď totiž uvidí víc zápasů, navíc bude moci trávit čas se svým synem. Tyhle tripy nechávají na zúčastněných nezapomenutelné vzpomínky. Dokonce i pro trenéry. „Můj taťka mluvil o tripu z minulého roku až do včerejška, takže jsem si jistý, že je nadšen,“ řekl brankář Cam Talbot. „Všichni se mají dobře. Je hezké mít možnost sdílet s nimi chvilku času po tom všem, co pro nás obětovali. Je dobré, že jim to můžeme alespoň trošku splatit to, co se moc splatit nedá.

Organizace Rangers naplánovala několik výletů pro otce, když budou jejich synové zaneprázdnění s přípravou na zápasy. Je naplánováno taky několik věcí – golf ve Phoenixu, kde budou otci i synové pospolu. Samozřejmě jsou tu i zápasy samotné, a to proti Coloradu a Arizoně. Nejdůležitější bude ale to, že budou spolu. Otci a synové.

Zdroj: blueshirstunited.com
Platnost uložené stránky vyprší: 19. 3. 2024 05:50:58