Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rick Nash se včera setkal s novináři. O vtípky nebyla nouze

Rick Nash se včera setkal s novináři. O vtípky nebyla nouze

Hokejový svět nyní v zámoří, a nejen tam, žije All-Star Game víkendem. Jeho součástí bylo včerejší setkání novinářů s hráči, kteří byli na tuto událost vybráni. Mezi nimi byl pochopitelně i Rick Nash, který večer pomáhal v draftu svého týmu. Kolem Nashe bylo při novinářském dni rušno, povídalo se například o vzpomínkách na Columbus, ale i na to, jak moc má rád Big Apple. Borec s jednašedesátkou na drese působil v tomto městě dlouhých devět let. Pořád je zde váženou osobností. Jednoduše řečeno – Rick Nash se vrací do Columbusu jako All-Star.
Když se Rick Nash bavil včera s novináři, tak byly jasné dvě věci. Velmi rád vzpomíná a tráví čas v tomto městě, kde nakoukl do NHL, ale zároveň je nesmírně rád, že nastupuje za New York Rangers. „Vždycky mi Colmubus chyběl, chybělo mi město. Vždycky bude pro mě a mou rodinu speciální,“ uvedl Nash, jenž je na All-Star Game jediným zástupcem Jezdců. „Ale je skvělé žít v New Yorku. Organizace je neuvěřitelná. Pro mě je hraní v organizaci z Original Six něco speciálního, protože jsem vyrůstal v Torontu, kde je hokej číslo jedna a o ničem jiném neslyšíte. V tomto smyslu je to docela zábavné.

Nash se vrací do Columbusu, odkud pochází například herečka Beverly D'Angelo, která zářila ve filmech Bláznivá dovolená, na čele střelecké tabulky, o které se dělí s Tylerem Seguinem. Oba mají 28 gólů. Nejdůležitější ale je to, že hraje výraznou roli ve vítězném týmu, tedy alespoň dle jeho pohledu. Loni na jaře se dostal Rick Nash s Blueshirts poprvé v životě do finále Stanley Cupu. V této sezoně Rangers zastihla All-Star přestávka v době, kdy mají bilanci šestnácti výher v devatenácti posledních zápasech. „Mnohem důležitější než osobní úspěchy jsou ty týmové,“ řekl v pátek Nash novinářům. „Chci tu trofej, kterou jsme měli minulý rok blízko. Jak člověk ve své kariéře stárne, tak chce pomoci k výhře týmu co nejvíc, ale na svých gólech mi nezáleží tak, jak na těch týmových.

Když se Nashera novináři zeptali, jaké je to být tak blízko Stanley Cupu, tak odpověď netrvala dvojnásobnému olympijskému šampionovi dlouho. „Ta zkušenost byla neuvěřitelná,“ řekl otec malého McLarena. „ Uvědomíte si, kolik věcí musí být správně, abyste se dostal tak daleko a vyhrál to. Dolehne to na vás, hodně. Je těžké to zapomenout, ale pořád to ve vás vyvolává tu jiskru, že se tam chcete dostat znovu.

Nash s novináři žertoval o jeho vztahu s fanoušky Blue Jackets kdykoliv se sem vrátí jako Ranger. Vzápětí ale dodal, že když ho vidí fanoušci na veřejnosti, tak jsou zdvořilí a často pro něj mají slova chvály. Devět let byl tváří organizace z Columbusu. V roce 2002 se stal vůbec první výběrem v draftu této organizace. První superstar, byl kapitánem. Drží rekordy v gólech, asistencích a bodech celkově. Mimo led je velmi uznávaným mluvčím, který stojí za mnoha charitativními projekty ve městě.

„Je to sice trochu trapné, ale pořád mám zvláštní pocit, když vstoupím do této arény,“ nechal se slyšet Nash. „Jsem stále fanouškem tohoto města a přeju Blue Jackets to nejlepší. Pamatuju si tady můj první zápas, můj první gól ve druhé třetině proti Chicagu. Pamatuju si na mou druhou sezonu, kdy jsem vyhrál trofej pro nejlepšího střelce, což bylo speciální, měl jsem jenom devatenáct let. Tyhle vzpomínky nikdy nezapomenu a vím, že spousta lidí tady na ně také nezapomene.

All-Star týmy budou vypadat následovně:

Team Toews: Jonathan Toews (C), Ryan Getzlaf (A), Rick Nash (A), Tyler Seguin, Jakub Voráček, John Tavarec, Vladimir Tarasenko, Patrice Bergeron, Patrik Eliáš, Tyler Johnson, Filip Forsberg, Shea Weber, Brent Seabrook, Aaron Ekblad, Ryan Suter, Mark Giordano, Justin Faulk, Corey Crawford, Roberto Luongo, Jaroslav Halák + nováčci Johnny Gaudreau, Mike Hoffman. Trenér: Peter Laviolette

Team Foligno: Nick Foligno (C), Patrick Kane (A), Ryan Johansen, Anže Kopitar, Steven Stamkos, Phil Kessel, Claude Giroux, Bobby Ryan, Radim Vrbata, Zemgus Girgensons, Alex Ovečkin, Ryan Nugent-Hopkins, Drew Doughty (A), Duncan Keith, Dustin Byfuglien, Brent Burns, Kevin Shattenkirk, Oliver Ekman-Larsson, Carey Price, Marc-Andre Fleury, Brian Elliot + nováčci Jonathan Drouin, Jiří Sekáč. Trenér: Darryl Sutter

Zdroj: blueshirtsunited.com
Platnost uložené stránky vyprší: 28. 3. 2024 13:27:35