Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ohlasy po zápase s Ottawou a novinky z týmu

Ohlasy po zápase s Ottawou a novinky z týmu

Většina pozápasových rozhovorů se točila kolem hitu Chrise Neila na Marca Staala. Náraz na mantinel přišel ke konci třetí třetiny. Po rozmíšce po tomto zákroku dostali Mats Zuccarello, Zack Smith a Chris Neil dvouminutové tresty.
Myslím, že to byl nečistý hit,“ řekl Mats Zuccarelo - první hvězda zápasu s Ottawou. „Přišlo to trochu pozdě, takže naši hráči už nemohli zareagovat. Je neuvěřitelné, jak z toho ještě mohli mít přesilovku, ale nic to nemění. Měli jsme ten zápas rozhodnout na začátku, jenže jsme to neudělali, jako bychom na začátku nebyli. Dali jsme jim dva góly a celý zbytek zápasu jsme je honili.

Přidal se i Henrik Lundqvist, který sice znovu vedl tým, ale zápas rozhodl svým smolným "vlastňákem". „Myslím, že v první řadě je to hrubé jednání. Neil ho napadl první, takže se Marc jen bránil a ještě dostal čtyři minuty.Ten hit přišel pozdě, asi byl vyprovokovaný. Hráli dobře, ale je těžké, když máte závěrečný tlak, být vyloučený.

Jo, je to součást hry, chráníte se “ uvedl Brad Richards na adresu Marca Staala, který se po hitu ihned čertil. „Nemůžete se rozčilovat. Udělali to, co udělali. Všichni jsme se ho zastali a navzájem si hlídáme záda.

Neil určitě není v oblibách fanoušků Rangers, protože v pátém zápase prvního kola playoff udělil hodně tvrdý hit Brianu Boylovi. Nakonec však Rangers postoupili až v sedmém zápase. Zajistit si boje o Stanley Cup mohou už dnes v noci, když sice nehrají, ale jakákoliv porážka Devils v zápase s Flames jim přinese místenku mezi top 8 klubů Východní konference. Další možností je porazit v následujícím zápase Hurricanes v MSG.

Po zápase s Ottawou, ve kterém stačilo Jezdcům získat jediný bodík k postupu do playoff, byla vidět na hráčích frustrace, což potvrdil i Brad Richards: „Velmi frustrující. Ublížila nám první třetina, po které jsme museli dohánět dva góly. Musíte si říct, že je potřeba proměňovat šance, ale je to těžké, protože proti vám stojí brankář NHL. Jejich brankář je dobrý a týmu přinesl vítězství.

Rangers zatím lépe zvládají zápasy venku, než v domácí Madison Square Garden. Letos už získali 25 vítězství na hřištích soupeřů, čímž utvořili nový klubový rekord. „Když se podíváte na naši bilanci venku, je to trochu překvapující,“ řekl Henrik Lundqvist. „Myslím, že naše zaměření na detaily je venku opravdu dobré, ale musíme to zužitkovat i v domácích zápasech.

Henrik Lundqvist svým třetím vlastním gólem, který byl ale uznán Jasonu Spezzovi, rozhodl utkání a po zápase byl trochu zklamaný. Navíc v první třetině přeletěl přes jeho záda Aleš Hemský - Hank řekl, že to asi měl být cíl, chodit do branky, s kterým počítal. „Byl to těžký zápas. Když do mě do branky najedou, je to pro mě těžké. Mluvil jsem o tom s rozhodčím. Řekl, že kdyby to byl gól, tak by ho neuznal. Snaží se jít do branky, takže do mě narazil.

Rangers dnes mají trénink, přičemž day-to-day je stále Ryan McDonagh. Žádné nové informace o Chrisu Kreiderovi. K týmu se připojí Jesper Fast, který byl v ranních hodinách amerického času povolán do prvního týmu z Hartfordu. Další zápas odehrají Jezdci proti Carolině v domácí MSG.

Platnost uložené stránky vyprší: 16. 4. 2024 12:30:58