Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Reakce trenéra a hráčů na prohru proti Carolině

Reakce trenéra a hráčů na prohru proti Carolině

Alain Vignealut nikdy na tiskové konferenci nezvýšil hlas, ale po zápase s Hurricanes dal rychle najevo svou zlost. Rangers prohráli 3:1, přičemž pět dní zpátky zde vyhráli 4:2. Prohrou přerušili desetizápasovou šňůru vítězství nad týmem ze Severní Karolíny.
Carolina hrála dobře, ale my jsme naštvaní sami na sebe, protože nám unikly dva body. My jsme hráli špatně,“ řekl Vignealut. „V tomto zápase jsme neměli žádnou pracovní morálku a to se projevilo ve všech oblastech. Museli jsme se s pukem otočit v našem pásmu 12x-13x a to jen v první části. Ve třetí třetině jsme měli plán, že nedostaneme gól a budeme dělat vše proto, abychom se do nějaké dobré příležitosti dostali. Hned od začátku jako bychom tam nebyli. Nerozumím. Body je těžké získat a musíte pro ně tvrdě bojovat,“ uzavřel Vignealut.

Ryan McDonagh řekl: „Jsme si vědomi toho, co jsou naše přednosti. Použít naši rychlost k vytváření napadání a potom jednat ofenzivně. Dnes jsme snad mysleli na vše, jen ne na to, jak to uskutečnit. Bitvy v rozích a nahozené puky vedly k tomu, že jsme nebyli dost u puku. Vždycky jsme se snažili go, go, go. Musíme se ujistit, že máme čisto (v obranné třetině) a jít do útoku v pěti. Nechcete dostat gól ze začátku třetiny. Nenašli jsme dost prostoru k našemu forčekování v útočném pásmu. Nepodařilo se nám dostat se do šance.

Samozřejmě, že špatná hra v útoku neznamenala špatnou hru v obraně, ale všechny tři góly padly tak nějak podivně, a ve všech měl ruce Marc Staal, který odehrál velmi zlé utkání. „V tuhle část roku se nám to nesmí stát,“ řekl Staal. „Do dalších zápasů musíme být ostřejší, je potřeba, aby naše úsilí a konzistence byla k vidění každý zápas.

Číslo 26, Martin St. Louis, také prohodilo něco k zápasu: „V NHL není žádný zápas jednoduchý, i přes postavení týmů v tabulce. Nikdo vám nedá nic zadarmo, a to jsme pocítili i dnes. Všichni tady máme už něco za sebou, takže víme, že takhle se v této části roku nehraje. Zlepšíme se.

Rangers na Cama Warda vystřelili 25x, ale Henrik Lundqvist podal také solidní výkon, když vyprodukoval 32 zákroků. Bohužel to bylo pro jeho tým málo, a tak se aspoň do zápasu s Minnesotou 301. výhry nedočká. „Ve druhé třetině jsme hráli neuspořádaně. Jestli chceme vyhrát, musíme v našem obranném pásmu dělat černou práci a dělat dobrá rozhodnutí. Myslím, že dnes to měli velmi lehké.

Ráno ještě měli Rangers v Raleighu brzy odpoledne trénink. Poté letí do Minnesoty, kde se ze čtvrtka na pátek utkají s místními Wild. Jezdci zápasem v Severní Karolíně započali třízápasový trip právě po Raleighu, dále Minnesotě a Winnipegu.

Platnost uložené stránky vyprší: 18. 4. 2024 21:03:32