Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Co je s Lundqvistem, ptají se novináři? Gólman včera podruhé za sebou netrénoval

Co je s Lundqvistem, ptají se novináři? Gólman včera podruhé za sebou netrénoval

Pořádnou záhadu teď luští zámořští novináři píšící o newyorských Rangers. Včera to bylo podruhé za sebou, co se Henrik Lundqvist nezúčastnil týmového tréninku, a to kvůli blíže nespecifikovanému „menšímu problému“. Objevovaly se informace, že gólman jen zkouší nové brusle, pak přiletěla zpráva o tom, že je day-to-day a že jeho čtvrteční start ve Philadelphii je ohrožen. V době, kdy má tým přeplněnou marodku důležitými hráči je tato informace skoro až depresivní. Trenér Alain Vigneault také pokračoval ve změnách složení útočných řad.
Přesto kouč Alain Vigneault nenaříkal na smůlu ohledně marodky v této sezoně, místo toho řekl, že bezpochyby má důvěru k tomu, kdyby bylo potřeba, aby ve čtvrtek nastoupil Cam Talbot. „Budeme ho potřebovat. Máme před sebou osm zápasů v patnácti dnech, takže budeme potřebovat, aby hrál, ať už to bude ve čtvrtek nebo jindy. Jsem si jistý, že pro nás bude platný,“ řekl na adresu Talbota kouč. Lundqvist se na ledě objevil jen krátce. Měl na sobě šortky a triko s krátkým rukávem. Párkrát se na ledě otočil předtím, než nastoupil zbytek týmu k oficiálnímu tréninku. Médiím nebyl k dispozici a Vigneault odmítl blíže specifikovat, co se stalo.

Novinář Andrew Gross napsal, že Lundqvist zkoušel nové brusle. Jenže to nikdo oficiálně nepotvrdil a všichni se schovávali za tvrzení, že má „menší problém“. „Tohle je týmová hra a náš výkon musí být lepší, ale naši brankáři také musí být lepší. Věříme v Lundqvista a doufáme, že pro nás bude dělat to, co má,“ vypustil z úst další nečitelnou frázi Vigneault a připustil, že není stoprocentně jisté, zda Hank nastoupí ve čtvrtek proti Flyers. Teď je Lundqvist day-to-day. Trenér Vigneault okamžitě po svém příchodu začal mít ne úplně idylický vztah s Bironem, možná to teď neklape ani mezi ním a Lundqvistem.

Mezitím došlo k dalšímu mírnému upravení útoků. Bezbodový Mats Zuccarello se posunul až do čtvrtého útoku. Útoky tedy včera vypadaly takto:
Chris Kreider - Derek Stepan - Brad Richards
Benoit Pouliot - Derick Brassard - J. T. Miller
Taylor Pyatt - Brian Boyle - Jesper Fast
Mats Zuccarello - Dominic Moore - Derek Dorsett

Pracovalo se také na hře v přesilovce. Tam došlo k utvoření těchto formací:
Kreider-Stepan-Brassard
Del Zotto-Richards

Pouliot-Boyle-Miller
Moore-McDonagh

Platnost uložené stránky vyprší: 18. 4. 2024 10:45:07