Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Hráči Rangers? V brance a obraně většinou taťkové, v útoku spíše svobodní – 2. část

Hráči Rangers? V brance a obraně většinou taťkové, v útoku spíše svobodní – 2. část

Jaké je soukromí hráčů Rangers? S kým žijí? Jsou ženatí? Mají děti? To jsou otázky, které zajímají snad všechny fanoušky Blueshirts. My jsme podívali na „mimohokejové“ životy Jezdců blíže. Zaměřili jsme se na jejich vztahy. V tomto článku popisujeme soukromí útočníků. Jistě se dozvíte řadu zajímavostí, o kterých jste neměli ani tušení.

Mats Zuccarello

Najít perličky ze soukromí okatého Nora není vůbec jednoduché. Pečlivě totiž zvažuje, jaké informace pustí do světa. Když ale zabrousíte i na norské servery, zajistíte, že byl několik let zaláskovaný do Norky Karoline Søgaard. Ti dva se potkali v roce 2006. V březnu se však objevil článek, že se rozhodli jít každý vlastní cestou a rozešli se. O žádné jiné dívce po boku Zuccarella se nepíše.


Derek Stepan

Zdá se, že tenhle centr Rangers je pro bulvární novináře pořádné nudným patronem. Podle všeho totiž Derek Stepan už několik let chodí se Stephanií Kent. Podle posledních zpráv by měli být zasnoubení. Rodinu tento mladý pár ještě nezaložil.


Derek Stepan se Stephanií Kentovou.


Brad Richards

Kolik žen prošlo postelí Brada Richardse, to ví jen on sám. Pokud by ale jen z poloviny byly pravdivé články z různých bulvárních deníků a magazínů, pak je Richie pořádný alfasamec. Krátce po jeho příchodu do New York City se v novinách objevily informace, že chodí s herečkou Olivií Munn. Ta se hned několikrát objevila na zápase Jezdců v Madison Square Garden a několik svědků si pro sebe nenechalo drb, že pár spolu obědvá po newyorských restauracích. Nikdo je však spolu nikdy nevyfotil. V lednu 2012 vyběhl článek, že láska nevydržela. Podle zdroje z blízkého hereččina okolí si Olivia uvědomila, že Brad pro ni představuje spíše kamaráda, nikoli partnera. Zatímco Olivia se v současné době neschovává a na veřejnosti se vine k herci Joelu Kinnamanovi, Richardsův osobní život zůstává záhadou. Každopádně není ženatý a nemá ani děti.


Taylor Pyatt

Tenhle jedenatřicetiletý útočník má za sebou událost, která se už nikdy nevymaže z jeho paměti. Bylo jaro 2009 a všechno se zdálo být zalité sluncem. Taylor s Vancouverem směřoval do play off a v soukromí chystal svatbu se svou dlouholetou přítelkyní Carly Bragnal. Byli spolu už jedenáct let. Jenže 2. dubna, čtyři měsíce před svatbou, Taylorovi v noci zazvonil telefon. Osudový telefonát. Měl po zápase s Anahaimem. Doma něco snědl a šel spát. V půl třetí mu volal Carlyn bratr. Taylorova láska se zabila při autonehodě. Carly byla na dovolené na Jamajce. Spolu se svou matkou a dalšími třemi kamarádkami jeli taxíkem, když řidič ztratil kontrolu nad vozem, vyletěl ze silnice a narazil do sloupu. Carly jako jediná nepřežila. Po třech týdnech, které strávil doma s rodinou, se vrátil k hokeji, to mu trochu pomohlo. Canucks ale rychle vypadli s Chicagem a Taylor se celé léto dusil obrovským smutkem. Toužil po výměně do jiného týmu. Byl tehdy velmi riskantním nákupem, protože byl značně psychicky narušený. Důvěru mu ale dal GM Phoenixu. Taylor se se ztrátou Carly vyrovnával jen velmi těžko. V únoru 2012 začal randit s americkou modelkou Hannah Davisovou. Letos v květnu ale pár oznámil rozchod.


Darroll Powe

Minulé léto se Darroll v Kanadě oženil s přítelkyní Denise, která si ani po začátku vztahu s bohatým hokejistou nehodila nohy na stůl a nadále pracovala jako dětská zdravotní sestra. Když hrál Darroll za Philadelphii, zorganizovala několik dobročinných akcí, do kterých zapojila i manželky ostatních hráčů. Děti spolu ještě nemají. Společnost jim dělají dva psi – Molson a Maple.


Benoit Pouliot

I on má za sebou velmi smutný okamžik, který se však netýká partnerských vztahů. Den po vstřelení jeho prvního gólu v OHL mu zemřel otec. Pokud jde o vztahy, zveřejnil sám Benoit v roce 2011 fotografie, na kterých se se sličnou blondýnkou sluní na pláži. To je ale úplně všechno, co se o tomto forvardovi ví.


Rick Nash

Je tak slavný a přitom se toho o něm zase až tak neví. My jsme ale zjistili, že Rick Nash má před sebou největší den svého života. V sobotu si totiž podle jednoho serveru vezme svou přítelkyni Jessicu Kinmanovou. Kde se poznali? Jak dlouho už jsou spolu? Tak o tom se buď žádný novinář s Rickem ještě nebavil, nebo Rick striktně odmítá bavit se o svém soukromí.


Dominic Moore

Nedobrovolný účastník jednoho z nejdojemnějších hokejových příběhů historie. Dominic se vzdal minulé sezony, aby strávil veškerý čas s manželkou, která umírala na rakovinu jater. V lednu nemoci podlehla. Potkali se na Harvardské univerzitě a okamžitě věděli, že k sobě patří. Na podzim roku 2011 si pár koupil svůj vysněný dům v Bostonu, který si zamilovali. Když se zabydleli, třicetiletá Katie začala koketovat s kariérou spisovatelky, zároveň se začali bavit o založení rodiny. Netušili, co přinese budoucnost. Jen o pár měsíců později se Katie dozvěděla, že trpí vzácnou formou rakoviny jater. Bojovat vydržela devět měsíců.


Chris Kreider

Tajemný jako hrad v Karpatech. Pokud chcete vědět něco z jeho soukromí, vypadá to, že se ho asi budete muset zeptat sami.


Carl Hagelin

Relativně usedlý mladík. Už léta je po jeho boku dívka jménem Erica. Koupili si spolu byt na Manhattanu a vypadá to, že jsou úplně spokojení.


Carl Hagelin s přítelkyní Ericou.


Derek Dorsett

Ali Humbert, tak se jmenuje snoubenka Dereka Dorsetta. Když Derek ještě hrál za Columbus, objevovali se často na různých dobročinných akcích. Navštěvovat je budou i v NYC, tam se ale teprve zabydlují.


Ryan Callahan

Kapitán Rangers už je šťastným taťkou od rodiny. Jeho vyvolenou se stala Kyla Allison. Chodili spolu osm let, než se Ryan odhodlal požádat Kylu o ruku. Svatba se konala 25. června 2011. Loni v květnu Kyla porodila holčičku, která dostala jméno Charlotte. Ryan tak měl o program v době výluky NHL bohatě postaráno. Rodinka žije spíše v ústraní, na přílišné ukazování se na veřejnosti je příliš neužije.


Ryan Callahan se svou manželkou Kylou.


Derick Brassard

Pořádně tvrdý oříšek co se týká vyhledávání soukromých informací. Podle některých serverů by měl chodit s krasobruslařkou Terrou Findley.


Brian Boyle

To je pořádný hezoun. Všechno nasvědčuje tomu, že přítelkyni má. Na všech fotkách na internetu je po boku této krasavice.


Pokud je to pořád pravda, je tato slečna současnou přítelkyní Briana Boylea.


Arron Asham

Čtyřnásobný otec. S manželkou vychovávají syny Cruze a Dextera a dcery Azylin a Oceane.

Platnost uložené stránky vyprší: 18. 4. 2024 04:15:27