Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Děsivé, řekli spoluhráči o zásahu Staalova oka pukem. Potvrzený je zájem o Zuccarella

Děsivé, řekli spoluhráči o zásahu Staalova oka pukem. Potvrzený je zájem o Zuccarella

Utkání mezi Rangers a philadephskými Flyers poznamenal jeden velmi nepříjemný moment. Ve třetí třetině snad úplně všem v Madison Square Garden zatrnulo, když viděli, s jakou rychlostí padl k zemi obránce Jezdců Marc Staal. Když stál před brankou Henrika Lundqvista, zasáhl výborného beka přímo do oka puk. Hráči, trenéři i fanoušci se tak strachují o zdraví dalšího Rangera. Případ Staal je teď samozřejmě nejdiskutovanějším tématem okolo slavné organizace. Znovu se ale začalo mluvit také o možném comebacku Matse Zuccarella.
Jako děsivý popsali spoluhráči moment, když viděli, jak kotouč míří a následně také zasahuje pravé oko Marca Staala. V tu chvíli aréna ztichla. Do konce třetí třetiny scházelo ještě patnáct minut, když se po vhazování na modré čáře napřáhnul Kimmo Timonen. Jeho střelu ještě tečoval Jakub Voráček. Pak už puk cestoval rovnou do Staalova oka. Obránce domácího celku okamžitě padl na zem, začal kopat nohama, svíjet se neskutečnou bolestí. Led potřísnila krev. Staal poté zamířil do šatny s krvavým hadříkem na zasaženém místě.

K novinářům doputovala zpráva, že Staal v noci neodjel do nemocnice, organizace to potvrdila. Konkrétnější aktualizace jeho stavu ale nedodala, což pořád platí. „Byla to děsivá chvíle. Mohli jste si všimnout, jak se život v hale zastavil,“ poznamenal Ryan Callahan. Jemu i ostatním teď nezbývá než doufat, že to nebude vážné. Vzhledem k nabitému programu dnes Rangers nemají na programu trénink, takže o Staalovi se něco nového možná dozvíme až zítra po ranním rozbruslení na ledě Islanders, což bude někdy v pět odpoledne našeho času.


Řekli poté, co puk zasáhl Staala do oka:

John Tortorella: „Viděl jsem to, bylo to děsivé.“
Ryan McDonagh: „Bylo hrozné vidět ho takhle ležet na ledě. Rychle se ale zvedl, což je dobré znamení. Věříme v rychlou rekonvalescenci.
Dan Girardi: „Abych pravdu řekl, moc jsem toho neviděl. Slyšel jsem střelu a pak jeho. Křičel bolestí. Moc toho nevím. Půjdu se na něj podívat. Doufejme, že je OK.“

Zájem o Zuccarella potvrzený

Mezitím se vedení Rangers stále poohlíží po možných posilách. Už je oficiální, že organizace je ve spojení s agentem Matse Zuccarella, jenž by se tak mohl vrátit do NHL. Okatý Nor právě zakončil svou první sezonu v KHL poté, co jeho tým Metallurg Magnitogorsk vypadl po prvním kole play off. „Už jsme o tom s Glenem mluvili. Teď budeme čekat,“ potvrdil Don Meehan, Zuccarellův agent. Útočník nastoupil v sezoně za Magnitogorsk k 44 zápasům. V nich vstřelil 11 gólů a přidal k nim 17 nahrávek.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 13:53:07