Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website První etapu FANSMANIA.EU Tipovačky vyhrál Whyme

První etapu FANSMANIA.EU Tipovačky vyhrál Whyme

Do první etapy letošní FANSMANIA.EU Tipovačky byly sloučeny měsíce leden a únor. Začátkem února se do vedení dostal Whyme, jemuž se sedmkrát v řadě podařilo uhodnout vítěze zápasu včetně tří přesných skóre. Whyme svůj náskok udržel, se ziskem 18 bodů se stal vítězem a může se těšit na přívěšek na klíče s logem Rangers od sponzora, kterým je internetový obchod FANSMANIA.EU.
Druhé místo obsadil uživatel Gaborik_10, který se díky trefenému skóre za 4 body v posledním zápase období na první místo bodově dotáhl, ale kvůli pomocným kritériím mu ani to k celkovému triumfu nestačilo. Pomyslný bronz získal se 16 body petin.

Březnová fáze FANSMANIA.EU Tipovačky už začala a hrajeme v ní o plakát Henrika Lundqvista. Kromě toho samozřejmě pokračuje také dlouhodobá soutěž na celou základní část. Nezapomeňte proto zadat své tipy ke všem zápasům. U utkání, která jste dosud nenatipovali, uvidíte upozornění v kalendáři na hlavní stránce i v sekci Zápasy.

Seznam všech cen v letošní FANSMANIA.EU Tipovačce naleznete v tomto článku. *galerie titulek="Ceny za první dvě etapy FANSMANIA.EU Tipovačky" obrazky=4601,4600*

Platnost uložené stránky vyprší: 18. 4. 2024 19:36:52