Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lundqvist je ve Švédsku. Obejde rodinu a přátele a bude jednat s Frölundou

Lundqvist je ve Švédsku. Obejde rodinu a přátele a bude jednat s Frölundou

Henrik Lundqvist se zařadil mezi hráče, kteří odjeli, respektive odletěli, čekat na konec výluky v NHL do svých rodných měst a zemí. Hvězdný gólman včera ve svém bytě v New York City zabalil vše potřebné a vydal se s celou rodinou na letiště, odkud zamířil do Švédska za rodinou a přáteli. A možná i prací. V Göteborgu už na něj čekalo několik novinářů, které zajímalo hlavně to, zda posílí kádr tamní Frölundy. Hank přiznal, že se svým mateřským klubem bude jednat.
„Nejlepší hokejový brankář na světě je doma v Göteborgu,“ hlásal jeden z novinových titulků. V sobotu (13. října) kolem deváté hodiny ranní přistál Henrik Lundqvist se svou manželkou Therese, dcerkou Charlise a dobrmankou Novou na göteborském letišti. Počet zavazadel nasvědčoval tomu, že rodina je připravená strávit ve Švédsku dlouhou dobu. „Jsem tu hlavně kvůli tomu, abych se setkal se svou rodinou a přáteli. Uvidíme, co dál. Tohle je jediná věc, kterou teď mohu říct,“ řekl Lundqvist jednomu z novinářů.

V minulých proběhla médii zpráva, že Frölunda dala dohromady peníze na Lundqvistovu pojistku a King Henrik by ji tak mohl posílit v době výluky. „Pořád jsem v kontaktu se svým bratrem, po celou tu dobu. Zatím nepadlo žádné rozhodnutí. Jak jsem řekl, jsem tu hlavně kvůli rodině a přátelům, teprve pak dojde k nějakému jednání. Není moc, co bych vám k tomuto mohl říct. Ale hokej mi samozřejmě chybí, je to dlouhé léto,“ pokračoval Lundqvist.

Podle některých novinářů už je však jen otázkou času, než se Henrik Lundqvist postaví do brány mateřského celku, za který hraje právě i jeho bratr, dvojče Joel. „Je tu mnoho faktorů, které vstupují do hry. Není to jen o rozhodnutí začít hrát. Před takovým rozhodnutím musím zvážit mnoho věcí. Uvidíme, jak to dopadne.“ Hank tak bude mít ve Švédsku co dělat, protože vedle hokeje tam na něj čeká rodina jeho i jeho manželky, přátelé a všichni se těší, až uvidí malou Charlise. Tu prý zatím měli možnost vidět jen Henrikovi rodiče.


Ještě v newyorském bytě. Lundqvist měl hodně zavazadel.


Lundqvist před chvílí přistál ve Göteborgu.


Hank s manželkou Therese na švédském letišti.

Platnost uložené stránky vyprší: 18. 4. 2024 21:33:55