Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Není to nic vážného, říká Lundqvist o důvodu svého odstoupení ze zápasu

Není to nic vážného, říká Lundqvist o důvodu svého odstoupení ze zápasu

Na časomíře právě figurovala 9. minuta třetí třetiny, když všem příznivcům newyorských Rangers pořádně zatrnulo. Shrbený gólman Henrik Lundqvist začal mávat na lavičku, čímž dával jasně najevo, že něco není v pořádku. Strach o strážce svatyně se stal ještě intenzivnějším, když se z lavičky na led přesunul Martin Biron a Lundqvist zamířil do šatny. Sám skvělý Švéd však po utkání všechny uklidnil. Jeho odchod ze hry způsobila bolest v levé noze, nic víc.
„Nebylo to nic vážného. Měl jsem problémy s mými bruslemi, v posledních několika dnech jsem měl velký tlak v nohách a nemohl jsem se pohybovat tak, jak bych chtěl. Proti Oilers to byl tlak v levé noze. Snažili jsme se s tím něco udělat během přestávek, protože mě to trápilo celý zápas. Pro mě je vždycky důležité, abych měl čistou mysl a mohl se soustředit na zápas, ale já jsem musel pořád myslet na bolest a nakonec jsem řekl Martymu, aby tam šel místo mě,“ vysvětlil Lundqvist.

Fanoušci by neměli mít strach. Alespoň devětadvacetiletý gólman se snaží myslet pozitivně a nemyslí si, že by to mělo být něco dlouhodobého. „Je to řešitelné a něco, na čem můžeme v neděli pracovat. Je to něco, co se ke mně tak nějak připlížilo a bylo to stále horší a horší, a tak s tím budeme muset něco dělat. Není to nic vážného, ale je to frustrující. Jen velmi nerad opouštím zápasy a jsem zklamaný. Ale máme tu před sebou ještě jeden zápas a musíme udělat všechno pro to, abychom získali dva body,“ upozornil na blížící se duel s Winnipegem. „Teď mě to trochu bolí, ale zítra budu v pohodě,“ uzavřel Lundqvist rozhovor s novináři po utkání v Edmontonu.

Platnost uložené stránky vyprší: 29. 3. 2024 15:15:11