Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Hráči Rangers se včera vrátili do tréninku

Hráči Rangers se včera vrátili do tréninku

Hokejisté Rangers přiletěli v neděli zpět do New York City. Stalo se tak v časných ranních hodinách a pro zbytek dne měli volno. Tak už tomu však nebylo včera. Tým se pod vedením Johna Tortorelly sešel v tréninkovém centru, aby začal pracovat na své hře. Hezky v klidu domova. Na tréninku nebyli přítomni Michael Sauer a Wojtek Wolski. Na ledě nebyl ani Marc Staal, jehož stav se nelepší. V první části dvoufázového tréninku postavil Tortorella první útok opět z trojice Dubinsky – Richards – Gáborík. Odpoledne se hráči zaměřovali především na formace pro přesilovku a oslabení.
„Je skvělé být zpátky a být nějaký čas bez cestování,“ řekl Michael Del Zotto. „Je dobře, že teď budeme nějaký čas na jednom místě a nebudeme muset balit kufry a mít hektický harmonogram. Budeme mít tréninky, které budou důležité. A chybět nebude ani hodně potřebný mentální odpočinek po tom všem.“

Rangers mají naplánovaný nejbližší zápas na sobotu, kdy budou čelit Islanders. „Myslím, že kluci se bavili, fanoušci byli fantastičtí, ten trip byl velký zážitek. Ale hráli jsme spoustu zápasů, což je nevýhoda. Hráli jsme jen na naprosto cizích stadionech a neměli čas na trénování. Tento týden budeme trénovat, trénovat, trénovat,“ nastínil nejbližší program týmu John Tortorella. Tradiční golfový turnaj je na programu dnes, takže úterý opět není dnem bez narušení. Zítra ráno už budou hráči zase nastoupení na ledě. Čtvrtek bude ve znamení naprostého volna. V pátek je pak čeká další trénování. V sobotu tedy zápas proti Islanders a o den později další odjezd na letiště a nabrání směru Vancouver. Tam začne osmidenní čtyřzápasový trip po západní Kanadě. „Je to zajímavý první měsíc, wow,“ ulevil si Del Zotto.

Mezi trénujícími chyběl Marc Staal. Trenér Tortorella řekl, že neočekává, že by Staal v nejbližší době hrál zápas. Staal v New Yorku pravidelně navštěvuje lékaře a další specialisty, kteří se mu snaží pomoci od bolestí hlavy. Utkání proti Islanders má definitivně vyškrtnuté z diáře a tak na jedno procento by mohl hrát v Kanadě. Absence Staala dává šance jiným bekům. Například Dan Girardi v obou evropských duelech odehrál více než třicet minut. Podle Tortorelly to zvládnul. Ryan McDonagh toho odehrál daleko víc, než jako nějaký nováček. Svůj čas na ledě si pochvaloval. Na ledě nebyla ani dvojice Sauer, Wolski. Oba podstoupili ošetření. První jmenovaný stále doléčuje rameno a druhý třísla.

Sestava na pondělním tréninku:
Brandon Dubinsky-Brad Richards-Marián Gáborík
Ruslan Fedotěnko-Artěm Anisimov-Ryan Callahan
Brian Boyle-Derek Stepan-Brandon Prust
Mike Rupp-Erik Christensen-Mats Zuccarello
Ryan McDonagh-Dan Girardi
Tim Erixon-Steve Eminger
Michael Del Zotto-Jeff Woywitka

Platnost uložené stránky vyprší: 28. 3. 2024 22:16:10