Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Na první zápas to nebylo špatné, řekl Gáborík o spolupráci s Richardsem

Na první zápas to nebylo špatné, řekl Gáborík o spolupráci s Richardsem

Marián Gáborík není typem hráče, který by novinářům po zápasech vyléval své srdíčko, city nechává někde uvnitř sebe. Mluví odměřeně a s kamennou tváří. Včera tomu ale tak nebylo. Po prvním utkání s Bradem Richardsem po boku dával jasně najevo radost. Tuší, že mu Glen Sather přivedl někoho, kdo podpoří jeho gólový apetit. Spojení Gáboríka s Richardsem v utkání proti New Jersey fungovalo. Oba zaznamenali gól a asistenci.
V útoku s nimi řádil Wojtek Wolski a nechyběli ani v přesilovkové formaci, která postrádala beka. „Vytvářeli jsme si šance v jejich zóně. Také v přesilovkách jsme měli několik ofenzivních výpadů. Ty přesilovky byly velmi dobré. Doufejme, že už se s tím nebude muset nějak hýbat, abychom to mohli udržet,“ řekl Marián Gáborík. Vzápětí pokračoval o svém novém parťákovi. „Je to jeden z nejlepších hráčů v lize. Můžete vidět, jak dobrý je třeba v manipulaci večer. Jde mu to i defenzivně. Potřebujeme dále pracovat na některých věcech, ale myslím, že na první zápas to bylo dost dobré,“ usmíval se Gabby.


Marc Staal stále bojuje o odlet do Evropy

Před včerejším přípravným duelem proti New Jersey si hráči Rangers ještě zatrénovali. John Tortorella své ovečky rozdělil na dvě skupiny podle toho, kdo později čelil Ďáblům. Ani s jednou skupinou však nebyl na ledě Marc Staal a novináři začali zvedat obočí. Čtyřiadvacetiletý obránce byl u specializovaného lékaře, který se ho snaží dát dohromady pro úvodní duel sezony, který se odehraje 7. října. Let do Evropy je momentálně ve velkém ohrožení.

John Tortorella připustil, že Staal možná nebude připraven odletět s týmem do Evropy v pondělí v noci z Philadelphie. Neznamená to, že by Staal nemohl být ready pro utkání proti Los Angeles, nicméně by to bylo špatné znamení. V nejbližších hodinách by měly spatřit světlo světa další zprávy o Staalově aktuálním zdravotním stavu, i když do neděle to možná budou jen spekulace. „Absolvoval několik různých vyšetření u specialistů,“ řekl John Tortorella. „Uvidíme za pár hodin.“ Pravdou však zůstává, že Rangers mají dnes volno, takže novinářům se nějakého dalšího prohlášení dostane asi až v neděli.

Platnost uložené stránky vyprší: 18. 4. 2024 20:13:41